kocaeli ' de dolgu ile burun estetiği

acikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
17
3
36
merhaba :2:

kocaeli 'de dolgu ile burun estetiği yaptıran hiç mi yok? kime yaptırdınız? zübeyir örter ismi geçiyor ama ona da ulaşamıyorum:43:

yardım edebilecek yok mu?

merhabalar

bu başlığı açtıktan sonra yaptığım araştırmaları paylaşmak istedim. ilk önce akademi hastanesi ile görüştüm. juvaderm dolgu için en son fiyat 1000 tl olur dediler şaşırdım kaldım. doktor damar yolu açıp uyutmaktan bile bahsetti:KK17:şok oldum.yanlış yerdeyim diye düşündüm. uzun zamandır op dr zübeyir örter ' e ulaşmaya çalışıyordum. tesadüf eseri ulaştım ve gittim görüştüm. çok çok iyi bir doktor. 500 tl anlaştık. bu hafta içi gidip yaptırmayı düşünüyorum

tekrardan merhaba:)

bugün gittim burun dolgusu yaptırdım sonunda!!!!!!!!!!!!!!!

öncelikle ben uyuşturucu krem sürmeme rağmen ki normalde canım çok tatlıdır , normal iğne vurulmadan çok daha az acı hissettim. ve sonuç cidden çok güzel :) ayna elimde dolaşıyorum. inşallah 1,5 yıl sürsün diye dua ediyorum

merhaba öncelikle geçmiş olsun ve dolgun hayırlı olsun tam olarak bu dolgu nereye yapıldı ve burnunun durumu nasıldı önceden ben de kocaelinde ameliyat olmayı düşünüyorum da

merhabalar kızlar, ben izmitte hem burnumu yaptırdım hem de yüzüme dolgu yaptırdım , şuan için gayet memnunum

merhaba
merhabalar kızlar, ben izmitte hem burnumu yaptırdım hem de yüzüme dolgu yaptırdım , şuan için gayet memnunum
merhaba geçmiş olsun,umarum burnunun yeni halini uzun yıllar kullanırsın.pEKİ hangi doktora,hangi hastane ve ne kadara yaptırdın acaba?

merhaba

merhaba geçmiş olsun,umarum burnunun yeni halini uzun yıllar kullanırsın.pEKİ hangi doktora,hangi hastane ve ne kadara yaptırdın acaba?

çok teşekkür ederim , kocaeli üniversitesi eğitim ve arastırma hastanesinde oldum, Tonguç İşken'e. burun ameliyatı 4000 ile 7000 lira arasında değişiyormuş , dolgularda kaç bölgeye yapılacağına bağlı. gerçekten çok başarılı ve çok sıcak kanlı bir doktorum var hiç tereddüt etmeden yaptırdım, görüşmenizi tavsiye ederim :)

çok teşekkür ederim , kocaeli üniversitesi eğitim ve arastırma hastanesinde oldum, Tonguç İşken'e. burun ameliyatı 4000 ile 7000 lira arasında değişiyormuş , dolgularda kaç bölgeye yapılacağına bağlı. gerçekten çok başarılı ve çok sıcak kanlı bir doktorum var hiç tereddüt etmeden yaptırdım, görüşmenizi tavsiye ederim :)
cevap için teşekkür ederim ücret biraz fazla ama eğer sonuç beni mutlu edecekse o paraya değer :) peki bu doktor sadece üniversite hastanesindemi özelde yada farklı şehirde de ameliyat yapıyormu neyse neyse kendisine ulaştığımda öğrenirim her şeyi tekrar geçmiş olsun ve umarım burnun ömürboyu sorun çıkartmadan kullanırsın :)

cevap için teşekkür ederim ücret biraz fazla ama eğer sonuç beni mutlu edecekse o paraya değer :) peki bu doktor sadece üniversite hastanesindemi özelde yada farklı şehirde de ameliyat yapıyormu neyse neyse kendisine ulaştığımda öğrenirim her şeyi tekrar geçmiş olsun ve umarım burnun ömürboyu sorun çıkartmadan kullanırsın :)

kesinlikle katılıyorum sonuçtan memnun olunacaksa kesinlikle değecek bir ücret ve genel olarak bakıldığında çok çok da uçuk bir ücret de değil ,bildiğim kadarıyla sadece üniversite hastanesinde görev yapıyor kendisi, çok teşekkür ediyorum tekrardan ,inşallah siz deiçinize sinecek bir sonuç alırsınız, yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Back
X