canım ben gebzedeyim.merkez hastanesinde cihangir ay a gidiyorum çokta memnunum.tabi sana uzak gelebilir:26:
valla 36.hafta olduk ama sen gel bide bana sor onu
sorayım ?zaten bana biri anlatsın ben dinliyim, zor mu geçti çok :s cinsiyeti nedir
zaten 5 haftalıktı hamiş olduğumu öğrendiğim zaman. 2 aylık oldu 5.aya kadar sürekli bulantı ve kusmalar mutfağa giremiyodum kokuya tahammülüm yoktu.artık kusmaktan midem delinecek noktaya gelmişti.ee ilaçta kullanamıyosun zaten kullansanda faydası olmuyor.sonra mide ekşime ve yanmalarım başladı su içsen miden yanıyor ve feci bi ağrı.şimdide bel kemiği batmaları düz oturamamalar.sürekli uzanma ihtiyacıııı
ay cok cekmişsin vallahi Allah kurtarsın bitmek üzere ben 3 haftalık ögrendim ne bi kese ne birşey vardı zaten başka bişi için gittim hamile çıktım adetime bile 5 gün vardı şimdi 10 haftlaık oldu ama bende de ne bir mide bulantısı ne bir aşerme herzamanki gibiyim sadece kendimi biraz yorunca belim feci agrıyor ve cildim cok yaglıydı kurudu dökülüyo ve kırmızı kırmızı lekeler oldu biraz hafifledi ama napsaam bilemiyorum
canım o cilt kuruması mevsimseldir.gecer takılma.ilk ü ay senin için cok önemli düşük tehlikesi var dikkat et sakın ağır kaldırma. dolaptan bişey koyayım indireyim derken kolunu çok yukarlara uzatma bu hareketler tehlikeli.bi iş yapıyosan dahi dinlenerek yap acele etme.rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.bu arada cinsiyetimiz erkek
evet bunları hep söylüyolar bana ama ben unutuyorum uzanıyorum kollarımı yukarı çekmekten çok parmak uçlarıma yükseliyorum3 hafta kaldı şu kritik dönemi atlatsak güzel olacak, maşallahhh oğluşuna, bizim babamızda erkek istiyor bana hep kız gibi geliyor az kaldı onu da 1 4 hafta sonra ögreniriz inşallah
hımm bizim babamızda erkek istiyordu dediğide oldu şimdi keyfinden gecilmiyor
babalar hep erkek istiyo zaten bizimkide oglumm diye seviyor bende ona kızınca kızım baba bizi kızdırdı mıııı diye seviyorum dskfdsalkfa
siz evleneli fazla zaman geçmemiş.evliliğn biraz tadını çıkarsaydınız
Merhaba Kocaeli de yaşayan anne adayları, hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz? memnun musunuz? doktorlarımızı ve gittiğimiz hastaneleri anlatalım bilgi alalım birbirimizden
canım bende körfezde oturuyorum acıbadem hastanesinde izzet beye gidiyorum.şimdilik hiçbir sorun yokben sordukça söylüyor herşeyi
canım ne kadar muayene ücreti ödüyorsun?
bir de, marmara da muayene ücretlerini bilen varsa süper olur
marmarada erkan beyin muayenesi 37 lira canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?