Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar muhittin sandıkçıya ameliyat oldunuz mu??Sanırım 2300
Kuzum hayir çağdaş beye oldum ben cihan hastanesindeKızlar muhittin sandıkçıya ameliyat oldunuz mu??
Muhittin sandikciya olmaktan neden vaz gectiniz. Bi sorun mu cikti acabaKuzum hayir çağdaş beye oldum ben cihan hastanesinde
Benim estetik dışında ici de problemliydi cagdas bey kbbci ve rinoplasti yaptığı için onu tercih ettim alanında gayt iyi bir doktor ben cok memnunumMuhittin sandikciya olmaktan neden vaz gectiniz. Bi sorun mu cikti acaba
Muhittin beyle de gorusdum diye yazmisiniz.Peki muhittin bey nasil biri ben ameliyatimi muhittin beye olmayi dusunuyorum.fikir verebilir misinizBenim estetik dışında ici de problemliydi cagdas bey kbbci ve rinoplasti yaptığı için onu tercih ettim alanında gayt iyi bir doktor ben cok memnunum
Gayet ilgili biriydi tabiki sorunumu soyledim ilgilendi neler yapacagimizi konuştuk. Tabi mesleki hayatinda kaç ameliyat yaptı bilmiyorum o kadar detaylı sormamistim ama ilgili bir doktorduMuhittin beyle de gorusdum diye yazmisiniz.Peki muhittin bey nasil biri ben ameliyatimi muhittin beye olmayi dusunuyorum.fikir verebilir misiniz
Anladim .hastalarinin ameliyatdan sonraki fotograflarini sordunuz mu veya hastalarini hastanede gördünüz müGayet ilgili biriydi tabiki sorunumu soyledim ilgilendi neler yapacagimizi konuştuk. Tabi mesleki hayatinda kaç ameliyat yaptı bilmiyorum o kadar detaylı sormamistim ama ilgili bir doktordu
Hayir muhittin bey de görmedimAnladim .hastalarinin ameliyatdan sonraki fotograflarini sordunuz mu veya hastalarini hastanede gördünüz mü
Anladim.Cok sağol cevap verdiginiz icinHayir muhittin bey de görmedim