Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuya pek dönüş yapan olmamış bende bu arayıştayım medicalpark doktorları beğeniliyor genele diye biliyorum ünal bey vardı ama özel klinik açmış ekim itibariyle ayrılmış medicalparktan
Konuya pek dönüş yapan olmamış bende bu arayıştayım medicalpark doktorları beğeniliyor genele diye biliyorum ünal bey vardı ama özel klinik açmış ekim itibariyle ayrılmış medicalparktan
merhaba ben de 22 haftalık hamileyim hamilelik öncesi de dahil olmak üzere gebze medicalpark hastanesinde Mine Atlı'ya gidiyorum. kendisinden çok memnunum çoğu merak ettiğim konuyu daha sormadan kendi cevaplıyor. kontrollerde çok iyi hissettiriyor. belki deneyebilirsiniz. Aynı hastanede yakın bir arkadaşımın gittiği Azize Turhanlı var. ondan çok memnundu.