Kocaeli en iyi kadın doğum doktoru önerileri

mathico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
1
0
1
33
Merhabalar. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kocaeli de önerebileceğiniz doktorları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler

Konuya pek dönüş yapan olmamış bende bu arayıştayım medicalpark doktorları beğeniliyor genele diye biliyorum ünal bey vardı ama özel klinik açmış ekim itibariyle ayrılmış medicalparktan

Konuya pek dönüş yapan olmamış bende bu arayıştayım medicalpark doktorları beğeniliyor genele diye biliyorum ünal bey vardı ama özel klinik açmış ekim itibariyle ayrılmış medicalparktan
Hilal Bayram
Hem hamilelik sürecimde hem öncesinde geçirdiğim ufak bir operasyon vs. hep ona gittim çok memnunum

Merhabalar. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kocaeli de önerebileceğiniz doktorları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler
merhaba ben de 22 haftalık hamileyim hamilelik öncesi de dahil olmak üzere gebze medicalpark hastanesinde Mine Atlı'ya gidiyorum. kendisinden çok memnunum çoğu merak ettiğim konuyu daha sormadan kendi cevaplıyor. kontrollerde çok iyi hissettiriyor. belki deneyebilirsiniz. Aynı hastanede yakın bir arkadaşımın gittiği Azize Turhanlı var. ondan çok memnundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…