Kocaeli en iyi kadın doğum doktoru önerileri

mathico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kocaeli de önerebileceğiniz doktorları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler

Konuya pek dönüş yapan olmamış bende bu arayıştayım medicalpark doktorları beğeniliyor genele diye biliyorum ünal bey vardı ama özel klinik açmış ekim itibariyle ayrılmış medicalparktan

Konuya pek dönüş yapan olmamış bende bu arayıştayım medicalpark doktorları beğeniliyor genele diye biliyorum ünal bey vardı ama özel klinik açmış ekim itibariyle ayrılmış medicalparktan
Hilal Bayram
Hem hamilelik sürecimde hem öncesinde geçirdiğim ufak bir operasyon vs. hep ona gittim çok memnunum

Merhabalar. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kocaeli de önerebileceğiniz doktorları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler
merhaba ben de 22 haftalık hamileyim hamilelik öncesi de dahil olmak üzere gebze medicalpark hastanesinde Mine Atlı'ya gidiyorum. kendisinden çok memnunum çoğu merak ettiğim konuyu daha sormadan kendi cevaplıyor. kontrollerde çok iyi hissettiriyor. belki deneyebilirsiniz. Aynı hastanede yakın bir arkadaşımın gittiği Azize Turhanlı var. ondan çok memnundu.

Teşekkür ederim arkadaşlarım. İzmitte oturuyorum buralarda biri olsun istiyorum ama hala net karar verebilmiş değilim :) medicalpark izmitte 4 tane doktor denedim hamilelik öncesi ve sonrası olarak maalesef kendimi rahat hissedemedim yanlarında. Sorunsuz ve normal gebelikte tüm doktorlar iyi sanırım. Riskli kategoride olan bir gebeliğim var ve doktorlar uğraşmak istemiyor gibi bir tavır sergiliyor. Bu bebek düşer veya erken doğar vs gibi ilk kontrolümde böyle yaklaşan bir doktorla muhattap oldum medical de öyle söyleyim. İlk gebeliğim, ilk heyecanım tabiki ihtimalleri söyle ama pat diye de değil bence. Şu an 11. Haftamdayım ve çok şükür iyi ilerliyorum. İnşallah vicdan sahibi iyi bir doktorla karşılaşırım diye umut ediyorum.

Ben kartepede oturuyorum Aktif biraz uzak kalıyor ama Hilal hanımdan çok memnun olduğum için gidiyordum mecbur
Konak hastanesinde Firdevs Hanım var onu da çok tavsiye ediyorlar aklınızda bulunsun
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Konak hastanesindeki doktorlar çok tavsiye ediliyor özellikle Firdevs ve Gülçin hanım ben hamileliğimin başından beri Gülçin hanımla süreci ilerletiyorum ve çok memnunum. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bu arada bebiş

Önerilerini ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Özel ise eray Çalışkana gidin derim kendisi hem tüp bebek doktoru hem perinatolojş hem kadın doğum harika bir doktordur benim doktorumdu tüp bebeğime Allah’ın izni onun eliyle kavuştum

Merhaba, ben de izmitte bir doktor arayışındayım. Memnun kaldığınız birine denk gelebildiniz mi? Gebe kalmak için ilgili ve yönlendirici birini arıyorum.

Merhaba, ben de izmitte bir doktor arayışındayım. Memnun kaldığınız birine denk gelebildiniz mi? Gebe kalmak için ilgili ve yönlendirici birini arıyorum.
Konak hastanesi erkan türköz ü önerebilirim . Eğer gebelik elde edilmiyor tedavi gibi yöntem arıyorsanız umuttepe emek doğer hoca çok iyidir. Ben normal ve gebelik takibi için erkan hocaya gidiyorum tedavi için emek hocaya gittim

Merhaba, Emek hoca ile nasıl bir tedavi denediniz? Gebelik elde edilmedi fakat henüz herhangi bir tedavi yoluna da gitmedi görüştüğüm doktorlar. Son olarak Medicalpark da Ece hanıma gittim, hsg çektirdi, bir problem görmeyip 3 ay daha dene öyle ilaçlı tedaviye başlayalım dedi. Fakat anlamadığım şekilde bir türlü olmuyor

Bizimde eşimle hiç problemimiz yoktu ama olanda sürekli düşüyordu bize doktor tüp bebek tedavisi önerdi 3. Kez denediğimde olumlu sonuç aldım bazen bu şekilde olabiliyor sebepsiz infertilite deniyor buna. Hsg filminden sonra çoğu kişi kendiliğinden hamile kalabiliyor tüpler ilaçla açıldığı için. Size büyük ihtimal ilk çatlatma iğnesiyle deneyecektir doktor daha sonra aşılama ve tüp bebek deniyorlar . Doktor konusuna gelirsek özelde gidiyorsan izmit medicalde hasan terziyi öneririm çok iyi bir doktordur tüp bebek tedaviside yapıyor kendisi. O kadar ücret veremem dersen umuttepe emek doğer derim ben onunla gebelik elde ettim kocaelinin en iyi doktorudur kendisi . Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin :)

Hayırlı olsun, dilerim sağlıcakla büyütürsün
Emek hoca da ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi ile başlayıp mı ilerliyor acaba? Ece hanım Emek hoca ile çalışmış biri, beraber başlayıp olmadı oraya yönlendireceğim seni dedi.
Kafam karışık, süreç uzasın istemiyorum daha fazla

O şöyle yapıyor rapor için uygunsan sana aşılama deneyelim diyor çünkü devlet rapor için 2 aşılama şartı koyuyor bana bunun için aşılama yapalım ücret çok ödemezsin ilaçlara dedi 2 aşılama yaptı rapor çıkarttık onlar olumsuz olunca sonra tüp bebek denedi ve olumlu sonuç aldım

Merhaba emek hocaya nasıl randevu alabilirim

Merhaba emek hocaya nasıl randevu alabilirim
Ücretli randevu alıyorsunuz genelde perşembe günleri saat 9 da umuttepenin kendi sitesi üzerinden kadın doğum bölümünden randevu alabilirsin. Ücretsiz randevu bulmanız imkansız . 1 seferlik ücretli alıp sonra ücretsiz devam ediyorsunuz ben en son 1050 tl gibi bir ücret vermiştim belki zam gelmiş olabilir

Cevap için teşekkür ederim. Bugün gittik ancak emek hocaya bulamadığımız için tüp bebek ilk başvuru diye bir alan vardı ordan randevu aldık. Gerekli evrakları istediler hsg filmi, hormon tahlilleri vs. Hsg filmini anestezisiz yapıyorlarmış. Anestezi İstersen özelde yaptırabilirsin dedi. Siz nasıl ve nerede yaptırdınız ? Bayağı ağrılı bişey galiba

Bu arada Emek hocanın ücretli olduğunu biliyorum ancak öyle de bulamadık maalesef. Ama Tetkik istem formunda doktor adı Emek Doğer diye geçiyor. Reglin 2.3 günü tahlil istediler ama büyük ihtimal bayrama denk gelecek hazirana kayabilir.

`