Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cnm bende kararsizim kaynarcaya gidiyorum suan dr icin eski dr orda ama cocukla.zor oluyo die gebzeden dr bakiyorum yuzyilda duygu hanim iyi diyolar arastiriyorum bendeKızlar slm gebze de özel mi devlet doktor konularında kararsızım tecrübesi olan paylaşabilir mi ?
ya ben korkuyorum özelde sezeryana alıyorlarmış en ufak şeyde bende hiç istemiyorum sezeryan sen daha önce kimde doğum yaptınValla cnm bende kararsizim kaynarcaya gidiyorum suan dr icin eski dr orda ama cocukla.zor oluyo die gebzeden dr bakiyorum yuzyilda duygu hanim iyi diyolar arastiriyorum bende
Kaynarca yuzyil la hale hanimda dogum yaptim sezeryan karsiti bi dr ve 42 haftaya kadar bekledi beni cok ugrastik ama normal olmadi sezeryam mecbur yuzyilda erkek tercih edersen ceyhun beye de arkadasim gidiyo cok memnun normal sonuna kadar diyodumusya ben korkuyorum özelde sezeryana alıyorlarmış en ufak şeyde bende hiç istemiyorum sezeryan sen daha önce kimde doğum yaptın
ceyhun beey i bende duydum da eşim erkek istemiyor öle bi sıkıntımız var medical de burcu hanım varmış hiç duydunmu nasıl biriKaynarca yuzyil la hale hanimda dogum yaptim sezeryan karsiti bi dr ve 42 haftaya kadar bekledi beni cok ugrastik ama normal olmadi sezeryam mecbur yuzyilda erkek tercih edersen ceyhun beye de arkadasim gidiyo cok memnun normal sonuna kadar diyodumus
Aynn benimki de erkek karşıtı duygu hanima oglumda gittim hic begenmedim kadar kalabalikli kadin aciklama bile yapmiyo girip ve cikman bir oluyoceyhun beey i bende duydum da eşim erkek istemiyor öle bi sıkıntımız var medical de burcu hanım varmış hiç duydunmu nasıl biri
dün aradım bende prof sa doktorun 1800 diyor bana uçuk gelmedi ama nasıl ki diğer fiyatlar ?Bide medicalin fiyatlar ucuk yaaa bence doğum ücretide fazla diyolar
Herseyi icinde mi valla cnm ben iki sene once yuzyilda 950 tlye oldum tek kisilik oda arkadas burda sormus 1300 demislerdün aradım bende prof sa doktorun 1800 diyor bana uçuk gelmedi ama nasıl ki diğer fiyatlar ?
valla canm direk normal doğum fiyat nedir diye sordum kadın bunu söledi sadece doktor prof veya uzman olunca fark ediyormuş fiyat demkki içinde herşey sadece fiyatlar bölge bölge değişiyormuş gebze medical de fiyat buymuş ama ist da daha yüksek olurmuşHerseyi icinde mi valla cnm ben iki sene once yuzyilda 950 tlye oldum tek kisilik oda arkadas burda sormus 1300 demisler
Ek olarak cok koyuyolarmis die duydum fotoraf istersen filan bana kontrol ucretleride fazla geliyo zaten sezeryan gene gerek yok die dusunmedim medicalivalla canm direk normal doğum fiyat nedir diye sordum kadın bunu söledi sadece doktor prof veya uzman olunca fark ediyormuş fiyat demkki içinde herşey sadece fiyatlar bölge bölge değişiyormuş gebze medical de fiyat buymuş ama ist da daha yüksek olurmuş
fotografı napcam ki bana normal doğum yaptıracak yer lazım sadece sezeryanı hiç düşünmüyorum inş da olmaz eşimin medical e ayrı bi sempatisi var daha önce böbrek rahatsızlığı geçirdiğimde çok yardımcı olmuşlardı bize ondan biraz da ama devleti he kötülüyorlar herkes aynı yerde sancı çekiyormuş falan çok ürkütücüEk olarak cok koyuyolarmis die duydum fotoraf istersen filan bana kontrol ucretleride fazla geliyo zaten sezeryan gene gerek yok die dusunmedim medicali
Oyle deme fotoraf cok guzel ani kaliyo mesela oglumu yikarken tartarken giydirirken fotoraflari var devlet cok karisik bende sevmiyorum yengem marmarada yapti kadina oda bile vermediler emzirme odasi gibi bi yerde yattifotografı napcam ki bana normal doğum yaptıracak yer lazım sadece sezeryanı hiç düşünmüyorum inş da olmaz eşimin medical e ayrı bi sempatisi var daha önce böbrek rahatsızlığı geçirdiğimde çok yardımcı olmuşlardı bize ondan biraz da ama devleti he kötülüyorlar herkes aynı yerde sancı çekiyormuş falan çok ürkütücü
ay çok kötüymüş kız bnde şimdi ikili testin sonucunu aldım geldim doktor yokmuş çok şükür hiçbişey yok en iyisi özel yine herldeOyle deme fotoraf cok guzel ani kaliyo mesela oglumu yikarken tartarken giydirirken fotoraflari var devlet cok karisik bende sevmiyorum yengem marmarada yapti kadina oda bile vermediler emzirme odasi gibi bi yerde yatti
Aynn cnm ozel daha iyi sevindim insallh dogana kadar hersey yolunda gider bende yarin kalp atisi icin gidicemay çok kötüymüş kız bnde şimdi ikili testin sonucunu aldım geldim doktor yokmuş çok şükür hiçbişey yok en iyisi özel yine herlde
amin canım inş seninde yolunda gider herşey..Aynn cnm ozel daha iyi sevindim insallh dogana kadar hersey yolunda gider bende yarin kalp atisi icin gidicem
devlette beni en çok korkutan kadınların yanyana yatıyor olup beraber sancı çekip hatta beraber doğum yapması bi de devlette kimseyi yanına almıyorlarmış odada refkatçi de kalamıyormuş sıkıntılı bayaben ilk doğumu pendik hospital da yaptım. 42 haftalık olduğu ve sancım hiç olmadığı için sezeryan yaptılar ama çok memnun kaldım. şimdi de pendik devlete gidiyorum ilkinde de kontrolleri hep şimdiki doktoruma gidiyordum o yuzden bu kez ki doğumu devlette yapmayı düşünüyorum doktorum iyi ama hastane nasıl bilmiyorum biraz da korkuyorum açıkcası
Amin yarini bi atlatsam cok korkuyorum kalp atisi yok derse die rabbim saglikla kucagimizda gostersinamin canım inş seninde yolunda gider herşey..
aynen kalp atışını duyana kadr bende dokuz doğurmuştum acaba dış gebelik mi ya yoksa diye inş duyarsın canımAmin yarini bi atlatsam cok korkuyorum kalp atisi yok derse die rabbim saglikla kucagimizda gostersin