Kocaeli/gebze detaylı ultrason

Merhaba, medikal parkın ilerisinde benzinci var yolun başında. o benzincinin karşısında bankanın üzerinde Amanullah beyin ve Burhan beyin yeri var. ikisi de yapıyorlar. amanullah bey 150 tl, burhan bey 180 tl ye yapıyor. cd de veriyorlar.

Ben de gebze de ikamet ediyorum detaylı ultrason a girmem lazım bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

Selam ben de Gebze de ikamet ediyorum Doktorum Amanullah Çağatay. Detaylı ultrason için beni İzmitte Eray Çalışkan a yönlendirdi. 250 tl idi. Genelde başka bir doktor ikinci göz olarak görmesi iyi. Amanullah Çağatay'ı öneririm muhteşem bir doktor.

Çok sağol canım ya. Peki sen hangisinde yaptırdın

Bi de şeyi düşünüyorum ya kötü bşy derse doktor. Çok takıntılı bi insanım maalesef

Bi de şeyi düşünüyorum ya kötü bşy derse doktor. Çok takıntılı bi insanım maalesef
Bana sormadın ama gideceksen Çağatay beye git. Moral bozucu birşey söylemez bir sorun varsa da bunu sana en güzel şekilde anlatır ve rahatlatır. Korkma bir sorun çıkmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…