kocaeli gebzede kadın doğum uzmanı ?

kelebek8

hiçbişey eskisi gibi deil
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
876
46
318
merhaba arkadaşlar doktorumu değiştirmeye karar verdim.gebze de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?

yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler ilginize.

önceki drun kimdi bilmiyorum ama yeni açılan medical park hastanesindeki amanullah çağatay beyi tavsiye ederim. kendisi benim drumdu ve ben çok memnunum. onun sayesiznde bebeğimi aldırmadım bütğn drlar özürlü demişti bi o sağlıklı demişti ve doğru çıktı sayesinde çok zeki dünya tatlısı maviş bi oğlum var şimdi çok şükür.

merhaba arkadaşlar doktorumu değiştirmeye karar verdim.gebze de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?

yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler ilginize.

Selam arkadaşım senin doktorun kimdi bildiğim bir dr var ama çakışmasın:34:

önceki drun kimdi bilmiyorum ama yeni açılan medical park hastanesindeki amanullah çağatay beyi tavsiye ederim. kendisi benim drumdu ve ben çok memnunum. onun sayesiznde bebeğimi aldırmadım bütğn drlar özürlü demişti bi o sağlıklı demişti ve doğru çıktı sayesinde çok zeki dünya tatlısı maviş bi oğlum var şimdi çok şükür.

Burhan şekere gidiyordum.oda medical parka geçmiş sanırım.benim cuma randevum vardı iptal ettim.özel muayenesine gidiyordum.kuyruk sokumu kemiğimde ağrı var krem falan verebilirmisiniz dedim.ağrının gebelikle ilgisi yok sen kırmışsındır ortopediye git dedi.başım ağrıyor dedim sende migren vardır gebelikle ilgisi yoktur dedi.120 tl veriyordum.ultrasondan sonra doğru düzgün vakit ayırmadan hemen göndermeye çalışıyordu.topu topu 10 dakika ayırmıyor.benim ilk gebeliğim 17.haftadayım.

başka doktor biliyormusun.şimdi amanullah beyde medicel parkta burhan şekerde biraz tuhaf olmaz mı.üstelik burhan şeker tanıdığım birinin iyi görüştüğü birisi.ters bir durum oluşsun istemiyorum:(

canım oğluna Allah uzun ömürler versin.senin adına çok sevindim iyikide aldırmamışsın.

Allah bağışlasın canım.

Evet orda canım.Hastaya yaklaşımı çok insani,ilgili bir doktor.Gebze'ye gitmek zor olmasa hiç düşünmeden tercih ederim

kesinlikle mevlüt akın azman yüzyıl hastahanesinde çalışıyor

kesinlikle mevlüt akın azman yüzyıl hastahanesinde çalışıyor
Canım nasılsın.cansunun topiğinde adını göremedim.nasılsın var mı bir gelişme?
Maalesef ben kürtaj oldum.bebeğimin kalbi durdu:(
Hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi bat 1 nisan:)

Canım nasılsın.cansunun topiğinde adını göremedim.nasılsın var mı bir gelişme?
Maalesef ben kürtaj oldum.bebeğimin kalbi durdu:KK43:
Hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi bat 1 nisan:)
canım çookk geçmiş olsunn. evet 50 gündür kanamam var bu yüzden listede ismim yok doktorlarla uğraşıyorum 1haftadır evdeyim. kansız kalmışım iltihapta varmış doktorumu değiştirdim yine sanırım yüp bebeğe gidecem çok kararsızım ne yapıcam bilmiyorum. senin niye öyle oldu canım yaaa??? bir sebep söyledimi doktorlar?

Back
X