Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar doktorumu değiştirmeye karar verdim.gebze de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler ilginize.
önceki drun kimdi bilmiyorum ama yeni açılan medical park hastanesindeki amanullah çağatay beyi tavsiye ederim. kendisi benim drumdu ve ben çok memnunum. onun sayesiznde bebeğimi aldırmadım bütğn drlar özürlü demişti bi o sağlıklı demişti ve doğru çıktı sayesinde çok zeki dünya tatlısı maviş bi oğlum var şimdi çok şükür.
Selam arkadaşım senin doktorun kimdi bildiğim bir dr var ama çakışmasın![]()
önceki drun kimdi bilmiyorum ama yeni açılan medical park hastanesindeki amanullah çağatay beyi tavsiye ederim. kendisi benim drumdu ve ben çok memnunum. onun sayesiznde bebeğimi aldırmadım bütğn drlar özürlü demişti bi o sağlıklı demişti ve doğru çıktı sayesinde çok zeki dünya tatlısı maviş bi oğlum var şimdi çok şükür.
burhan şeker.sen hangi doktoru biliyorsun canım
Canım Cİhangir Ay diyeceğim şiddetle tavsiye ederim 7/24 cepten ulaşabiliyorsun.Çok iyi bir dr belki duymuşsundur
Canım nasılsın.cansunun topiğinde adını göremedim.nasılsın var mı bir gelişme?kesinlikle mevlüt akın azman yüzyıl hastahanesinde çalışıyor
canım çookk geçmiş olsunn. evet 50 gündür kanamam var bu yüzden listede ismim yok doktorlarla uğraşıyorum 1haftadır evdeyim. kansız kalmışım iltihapta varmış doktorumu değiştirdim yine sanırım yüp bebeğe gidecem çok kararsızım ne yapıcam bilmiyorum. senin niye öyle oldu canım yaaa??? bir sebep söyledimi doktorlar?Canım nasılsın.cansunun topiğinde adını göremedim.nasılsın var mı bir gelişme?
Maalesef ben kürtaj oldum.bebeğimin kalbi durdu
Hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi bat 1 nisan:)