önceki drun kimdi bilmiyorum ama yeni açılan medical park hastanesindeki amanullah çağatay beyi tavsiye ederim. kendisi benim drumdu ve ben çok memnunum. onun sayesiznde bebeğimi aldırmadım bütğn drlar özürlü demişti bi o sağlıklı demişti ve doğru çıktı sayesinde çok zeki dünya tatlısı maviş bi oğlum var şimdi çok şükür.
önceki drun kimdi bilmiyorum ama yeni açılan medical park hastanesindeki amanullah çağatay beyi tavsiye ederim. kendisi benim drumdu ve ben çok memnunum. onun sayesiznde bebeğimi aldırmadım bütğn drlar özürlü demişti bi o sağlıklı demişti ve doğru çıktı sayesinde çok zeki dünya tatlısı maviş bi oğlum var şimdi çok şükür.
Burhan şekere gidiyordum.oda medical parka geçmiş sanırım.benim cuma randevum vardı iptal ettim.özel muayenesine gidiyordum.kuyruk sokumu kemiğimde ağrı var krem falan verebilirmisiniz dedim.ağrının gebelikle ilgisi yok sen kırmışsındır ortopediye git dedi.başım ağrıyor dedim sende migren vardır gebelikle ilgisi yoktur dedi.120 tl veriyordum.ultrasondan sonra doğru düzgün vakit ayırmadan hemen göndermeye çalışıyordu.topu topu 10 dakika ayırmıyor.benim ilk gebeliğim 17.haftadayım.
başka doktor biliyormusun.şimdi amanullah beyde medicel parkta burhan şekerde biraz tuhaf olmaz mı.üstelik burhan şeker tanıdığım birinin iyi görüştüğü birisi.ters bir durum oluşsun istemiyorum
Canım nasılsın.cansunun topiğinde adını göremedim.nasılsın var mı bir gelişme?
Maalesef ben kürtaj oldum.bebeğimin kalbi durdu
Hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi bat 1 nisan:)
Canım nasılsın.cansunun topiğinde adını göremedim.nasılsın var mı bir gelişme?
Maalesef ben kürtaj oldum.bebeğimin kalbi durdu
Hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi bat 1 nisan:)
canım çookk geçmiş olsunn. evet 50 gündür kanamam var bu yüzden listede ismim yok doktorlarla uğraşıyorum 1haftadır evdeyim. kansız kalmışım iltihapta varmış doktorumu değiştirdim yine sanırım yüp bebeğe gidecem çok kararsızım ne yapıcam bilmiyorum. senin niye öyle oldu canım yaaa??? bir sebep söyledimi doktorlar?