Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende tüp mideliyim nisan 21 de ameliyat olacağım karın germe sürecimi sizinle paylaşırım Kocaelideyim bendeMerhaba
5 yıl önce tüp mide ameliyatı oldum ve 50 kg verdim doğal olarak sarkmalarım oldu.
Kocaeli de yaşıyorum. Karın germe ve uyluk germe yaptırmayı düşünüyorum Kocaeli ve yakın çevrede doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler![]()
Nerede olacaksınızMerhaba bende tüp mideliyim nisan 21 de ameliyat olacağım karın germe sürecimi sizinle paylaşırım Kocaelideyim bende
Sela devlet hastanesiNerede olacaksınız
Oldunuz mu ameliyat nasıl geçti süreç memnun musunuz?Sela devlet hastanesi
Merhaba oldum evet 2 hafta oldu bugün süreç güzel gidiyor evet memnunum güzel olduOldunuz mu ameliyat nasıl geçti süreç memnun musunuz?
Geçmiş olsun sevindim memnun kalmanızaMerhaba oldum evet 2 hafta oldu bugün süreç güzel gidiyor evet memnunum güzel oldu![]()
Doktorum fatih güneş hiç ücret ödemedim. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun sevindim memnun kalmanızadoktorunuz kimdi? Ne kadar ücret ödediniz?
Evet genel cerrahi fatih bey yapıyorGenel cerrahi uzmanı mı Fatih Bey genel cerrahlarda yapıyor mu bu ameliyatı?
Çok ağrım olmadı 3 haftalıkken evimi taşıdım. Boya badana bile kendim yaptımÇok ağrınız oldu mu toparlanma süreci ne kadar sürüyor?