• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Burun Ameliyatı Önerisi

guulcanyilmaaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
35
21
18
43
Umuttepe eğitim ve araştırma hastanesinde tomogrofi çekildim. Mutlaka ameliyat olmamı söylediler. Burnum artık sol tarafa doğru iyice yamuldu ve nefes alışımı zorlaştırıyor.

Yalnız Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tomogrofiden sonra randevu aldığım doktor ücretsiz şekilde ameliyat olabileceğimi fakat ameliyatı sanırım yeni doktorlar yaptığı için eğitim zayiatı olabildiğini söyledi. Prof dr yaparsa ücret 5000 tl dedi.

Ben de bu parayı oraya vereceğime 500 1000 neyse biraz daha ekleyip özel bir hastanede olmayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Sağlık sorunu olduğu için devlette ücret ödemezsin ben seka devlette oldum 3 ay once sağlık sorunum yoktu 2200 ödedim.ozelde yaptirmayi dusunuyorsan;ilgi hanımla görüştüm 4500 istemişti, nurgul hanımın yaptığı burunlar gayet başarılı instigramdan bakabilirsin

Sağlık sorunu olduğu için devlette ücret ödemezsin ben seka devlette oldum 3 ay once sağlık sorunum yoktu 2200 ödedim.ozelde yaptirmayi dusunuyorsan;ilgi hanımla görüştüm 4500 istemişti, nurgul hanımın yaptığı burunlar gayet başarılı instigramdan bakabilirsin
Seka devlet hastanesinde kime ameliyat oldunuz

Back
X