Kocaeli-izmit doktor tavsiyesi?

kızlar gebeliğimin başından itibaren gidebileceğim bir doktor arıyorum var mı tavsiyesi olan?

Ben konak hastanesi Tutku gürbüz e gidiyorum hamile olmadan önce başlamıştım memnunum 18 haftalık oldu şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık gayet ilgili bi doktor siZ sormadan anlatıyor

merhaba kızlar ilk doğumumu akademi de nuri hüseyinoğlunda yaptım ozaman daha az hasta vardı şimdi bayağı beklemek gerekiyor ama iyi ve seni rahatlatan bir doktordur.Ayrıca aynı hastanede yaşar çeğil de var..bende şu anda 3üncü ayımı bitirdim ikinci hamilelğim körfez marmara ya ismail beye gidioyorum

Medikal parkta gökhan gümüştaş var bende ona gidiyorum ilk bebegimide o takip edip dogurtmustu

Canım bende İzmit'e Yen'i taşındım, Acıbadem'de İzzet Şahin'e gidiyorum ve memnunum.
Merhaba. Acıbadem'de Fatma Hanım da varmış sanırım. Onunla ilgili bir bilginiz var mı? İzzet Bey'in mizacı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ciddi, resmi biri mi yoksa neşeli ve insanı rahatlatan rahat biri mi?

Merhaba. Acıbadem'de Fatma Hanım da varmış sanırım. Onunla ilgili bir bilginiz var mı? İzzet Bey'in mizacı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ciddi, resmi biri mi yoksa neşeli ve insanı rahatlatan rahat biri mi?
Ciddi resmî olsa ben gitmek istemezdim. Sakin rahatlatan Güler yüzlü biri ben hem sevdim hem memnun kaldım, hemen kan tahlillerimi vs erkenden yaptırdı vitaminlerime başlattı. Kan uyuşmazlığım var onlar ilgili testler yaptı. Ben güvendim kendisine. Ama fatma hanımı tanımıyorum

Teşekkür ederim.

Eray çalışkan hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar vm medical hastanesinde.

Eray Çalışkanın iyi tecrübeli bır doktor oldugu biliniyor.Ben detaylı ultrason ıcın kendısıne gıttım cunku baska sehırde yasıyorum.Ama ızmıtte ona gıden bır arkadasım vardı cok yogun olması sebebıyle sonradan doktor degıstırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…