- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
- Konu Sahibi yagmuryildirim89
kızlar gebeliğimin başından itibaren gidebileceğim bir doktor arıyorum var mı tavsiyesi olan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım. Acıbadem bana uzakta kalıyor. Konak, medikal park, akademi çok yakınCanım bende İzmit'e Yen'i taşındım, Acıbadem'de İzzet Şahin'e gidiyorum ve memnunum.
kızlar gebeliğimin başından itibaren gidebileceğim bir doktor arıyorum var mı tavsiyesi olan?
Merhaba. Acıbadem'de Fatma Hanım da varmış sanırım. Onunla ilgili bir bilginiz var mı? İzzet Bey'in mizacı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ciddi, resmi biri mi yoksa neşeli ve insanı rahatlatan rahat biri mi?Canım bende İzmit'e Yen'i taşındım, Acıbadem'de İzzet Şahin'e gidiyorum ve memnunum.
Ciddi resmî olsa ben gitmek istemezdim. Sakin rahatlatan Güler yüzlü biri ben hem sevdim hem memnun kaldım, hemen kan tahlillerimi vs erkenden yaptırdı vitaminlerime başlattı. Kan uyuşmazlığım var onlar ilgili testler yaptı. Ben güvendim kendisine. Ama fatma hanımı tanımıyorumMerhaba. Acıbadem'de Fatma Hanım da varmış sanırım. Onunla ilgili bir bilginiz var mı? İzzet Bey'in mizacı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ciddi, resmi biri mi yoksa neşeli ve insanı rahatlatan rahat biri mi?
Teşekkür ederim.Ciddi resmî olsa ben gitmek istemezdim. Sakin rahatlatan Güler yüzlü biri ben hem sevdim hem memnun kaldım, hemen kan tahlillerimi vs erkenden yaptırdı vitaminlerime başlattı. Kan uyuşmazlığım var onlar ilgili testler yaptı. Ben güvendim kendisine. Ama fatma hanımı tanımıyorum
Eray çalışkan hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar vm medical hastanesinde.