Merhabalar. Ben Kocaeli'ne yeni taşndım sayılır. 6 ay önce evlenerek geldim. Evlendikten kısa süre sonra Konak Hastanesi'ne gittim. Bir doktora muayene oldum. İlk başlarda güzel ilgilendi. Sonra kist için birkaç sefer gittim. Önce doğum kontrol hapı verdi bana, sonra kist geçmemişti ve d.kontrole gerek yok, zararsız bir kist dedi. Neyse, sonra hamile kalmama yardımcı olabilir düşüncesiyle Progestan verdi. İlk ay kullandım birşey olmadı. İkinci ay kullandım. 10 gün içtim o haptan ve adetime 4 gün var, bu sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı. Hamile olup olmadığımdan emin değilim, adetimin geçmesini bekliyorum. Sizden doktor tavsiyesi rica ediyorum. Hamile değilsem yazın İstanbul'a filan gitmeyi düşünüyorum. Ama o zamana kadar kist vs. için kontorle gitmem gerekebilir. Eğer hamileysem de Kocaeli'nden bir doktor bulmam lazım. Tanıdıklarımızın birkaç doktor tavsiyesi var. Ama emin olamıyorum. Yeni taşındığım bir şehirde doktor bulmak ve ona güvenmek çok zormuş. Uzun yıllardır bu şehirde yaşayan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Lütfen tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Sevgiler.