arkadasım progestan ne alaka sasırdım bildigim kadarıyla yumutlama döneminden sonra veriyorlar gebelik olusursa tutuna bilsin diye bende kullandım ama öncesinde klomen ve catlatma ignesi vuruldum ben bende kocaelindeyim cok doktora gittim özel falam ama cok havalılar şimdi 6 ay falan oldu gölcük sigortada ümit durak aydın bayan var cok tatlı bi doktor cok iyi ilgileniyor ve takip ediyor tavsiye ederim ve bide resul potan var başhekim gölcük merkezde muayenesi var tuzlu ama deger benim cevremdede konak hastanesinin doktorları ii diyorlar ama neyse allah hakkımızdan hayırlısınıversin tatlı tatlı bebişlerimiz olsun
Selamlar, konuyu görünce yeni doğum yapmış biri olarak yorum yazmak istedim. Konak Hastanesi Erkan Bey de doğum yaptım. Spinal sezaryen oldu. Çok memnunum. Hem doktorumdan, hem anestezi ekibinden Allah razı olsun. Ayrıca doğumdan sonra kistler varmış onları da temizledi. Doğum konusunda Konak Hastanesi oldukça iyi. Orada Kazım Beyi de önerebilirim. Para olarak ta ssk geçtiği için 700 gibi bir para veriyorsun ek para fln yok. Şimdiden hayırlı olsun.Teşekkür ederim kara_. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin. Ben hala bir doktor bulamadım. Gölcük buraya uzak mı bilmiyorum. Gitmedim. Eğer merkezde bulamazsam yakın ilçeleri araştıracağım olmadı istanbula gideceğim. En yakın ve en uygun doktoru bulma çabasındayım ama doktorların hakkında duyduğum sezeryana zorluyorlar ve çok para istiyorlar iddiası midemi bulandırıyor ve gitmekten alıkoyuyor beni. Hayırlısı artık bakalım. Teşekkürler kara_. Sevgiler.
Selamlar, konuyu görünce yeni doğum yapmış biri olarak yorum yazmak istedim. Konak Hastanesi Erkan Bey de doğum yaptım. Spinal sezaryen oldu. Çok memnunum. Hem doktorumdan, hem anestezi ekibinden Allah razı olsun. Ayrıca doğumdan sonra kistler varmış onları da temizledi. Doğum konusunda Konak Hastanesi oldukça iyi. Orada Kazım Beyi de önerebilirim. Para olarak ta ssk geçtiği için 700 gibi bir para veriyorsun ek para fln yok. Şimdiden hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim. insallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. kazım ya da erkan ikisini de öneriyorum. sadece erkan biraz daha yoğun çok bekliyorsun. kazım bey biraz daha ilgilenebiliyor o yuzden. erkan mecburiyetten biraz daha hızlı davranıyor. ben ikisine de muayene oldum. sen de deneyerek görebilirsin. sevgiler.Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah hayırlı ömürler versin bebeğinize ve size.
Ben de Konak Hastanesinden memnunum ama uygun bir doktor bulamadım henüz. Oradaki en iyi doktor Erkan Bey sanırım, herkes ona yönlendiriyor. Kazım Bey'i de öneren 2.kişisiniz. Artık birini seçmek durumunda kalıcam sanırım. Teşekkür ederim. Sevgiler.
Teşekkür ederim kara_. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin. Ben hala bir doktor bulamadım. Gölcük buraya uzak mı bilmiyorum. Gitmedim. Eğer merkezde bulamazsam yakın ilçeleri araştıracağım olmadı istanbula gideceğim. En yakın ve en uygun doktoru bulma çabasındayım ama doktorların hakkında duyduğum sezeryana zorluyorlar ve çok para istiyorlar iddiası midemi bulandırıyor ve gitmekten alıkoyuyor beni. Hayırlısı artık bakalım. Teşekkürler kara_. Sevgiler.
Selamlar, konuyu görünce yeni doğum yapmış biri olarak yorum yazmak istedim. Konak Hastanesi Erkan Bey de doğum yaptım. Spinal sezaryen oldu. Çok memnunum. Hem doktorumdan, hem anestezi ekibinden Allah razı olsun. Ayrıca doğumdan sonra kistler varmış onları da temizledi. Doğum konusunda Konak Hastanesi oldukça iyi. Orada Kazım Beyi de önerebilirim. Para olarak ta ssk geçtiği için 700 gibi bir para veriyorsun ek para fln yok. Şimdiden hayırlı olsun.
Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah hayırlı ömürler versin bebeğinize ve size.
Ben de Konak Hastanesinden memnunum ama uygun bir doktor bulamadım henüz. Oradaki en iyi doktor Erkan Bey sanırım, herkes ona yönlendiriyor. Kazım Bey'i de öneren 2.kişisiniz. Artık birini seçmek durumunda kalıcam sanırım. Teşekkür ederim. Sevgiler.
çok teşekkür ederim. insallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. kazım ya da erkan ikisini de öneriyorum. sadece erkan biraz daha yoğun çok bekliyorsun. kazım bey biraz daha ilgilenebiliyor o yuzden. erkan mecburiyetten biraz daha hızlı davranıyor. ben ikisine de muayene oldum. sen de deneyerek görebilirsin. sevgiler.
merhaba canım mesajı yeni gördüm umarım cevabımı görürsün
prof semih özeren var soydan iş merkezinde sanırım acıbadem de de muayeneye başladı,gebelik takibi konsunda türkiyede sayılı uzmanlardan özellikle ultrasonda çok iyi
erkan beyde çok iyi çok tavsiye edilecek ve güvenilecek bir doktor.
kazım beye de muayene oldum geçmiş yıllarda ama onu çok tavsiye etmiyorum
bu arada nasipse ben de doğumumu erkan beyde yapacağım
öncelikl izmite hoşgeldin
canım ben şuan ikinci hamileliğimi yaşıyorum ikisindede doktorum nuri beydi akademi hastaesinde çalışıyo nuri hüseyinoğlu kendisinden çok memnunum bu sitedende kendisine giden ve memnun kalan 5-6 kişi tanıdım doktorumu güvenle sana tavsiye edebilirim inşallah güzel sonuçlar alırsın :80:
tam çarşının göbeğinde canım belsa plazanın yanıbaşında ulaşımı çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?