Kocaeli izmit te herhangi bi hastanede sezeryan ile doğum yapmış olan anneler tecrubelerini paylaşırlarsa cook sevinicemmm..uzmanlar hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
fiyatlarıyla birlikte tecrubelerinizi paylaşın lütfeennn...benneyaptımki
benim eşimin anne tarafından akrabaları oda oturuyor ve biz sık sık qörüşüyoruz
eşimin dayısının hanımı üniversite hastanesinde 2 kez sezeryan yaptı ve çok memnun
ben gölcükte yaptım askeri hastanede , doktorum özeldeydi , ben memnunum. uzmanlar yalovadakiydi dimi. ben pek beğenmedim oraya bebeğim için 2 kere gittim. hoşuma gitmedi. akademi çok iyi
Ben akademi hastanesinde yaptım sezeryan doğumumu..doktorum nuri hüseyinoğlu idi.kendisi çok ilgili biri..bu sitedende çok memnun kalan var kendisinden..tavsiye ederim cnm..
nuriş bey benimde doktorumdu ben şimdi yine hamileyim yine doktorum nuri bey normal doğum yaptım ben fiyat konusunda bende bilgi bekliyorum diğer topikten
bende akademi hastanesinde doğum yaptım nuri bey doktorum sezeryan oldum ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum bütün tanıdıklarımıda yönlendiriyorum
epidural sezeryan olunca fiyat degişiyormu peki kızlarr?bide yalova uzmanlar hastanesinin fiyatlarını da biliyormusunuz??ordaki buğday hanımdan cok memnun kalmış cogu kişi
merhaba ben konak hastanesinde 12 haziran 2010 da sezeryanla doğum yaptım. doktorum erkan beydi gerçekten müthiş bir doktor şiddetle tavsiye ederim. bir kere çok pozitif ve ayrıntılı bilgi veren bir doktor. safra kesemde taş olduğu için 8 aylıkken girdim sezeryana. iki gece kaldım. kızım da bir gece küvezde kaldı.hastanedeki ilgi ve hijyen de çok iyiydi. Allaha şükür ikimiz de sağlıklı olarak evimize döndük. toplam 750TL ödedik.
merhaba ben konak hastanesinde 12 haziran 2010 da sezeryanla doğum yaptım. doktorum erkan beydi gerçekten müthiş bir doktor şiddetle tavsiye ederim. bir kere çok pozitif ve ayrıntılı bilgi veren bir doktor. safra kesemde taş olduğu için 8 aylıkken girdim sezeryana. iki gece kaldım. kızım da bir gece küvezde kaldı.hastanedeki ilgi ve hijyen de çok iyiydi. Allaha şükür ikimiz de sağlıklı olarak evimize döndük. toplam 750TL ödedik.
canım bende şuan konak hastanesine Kazım beye gidiyorum. daha doğum fiyatlarını erken diye sormak istemedim. 750tl normal sezaryanmi yoksa epidural sezaryenmi onu merak ettim. zaten normal doğum 600 falan sanırım. konakta başka doğum yapan yokmu? odalar nasıl? ilgi alaka falan ?