Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuşma Problemlerikocaeli izmitte kime nereye götürsem yardımm
merhaba benim 3 yaşında ikizlerim var fakat ikisi de hala konuşamıyor anne baba mama gibi basit kelimeleri söyleyebiliyorlar ne yapsam sizce kreşemi yoksa konuşma terapisimi bide bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı
merhaba benim 3 yaşında ikizlerim var fakat ikisi de hala konuşamıyor anne baba mama gibi basit kelimeleri söyleyebiliyorlar ne yapsam sizce kreşemi yoksa konuşma terapisimi bide bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı
merhaba
benim kuzenin ogluda konuşmuyordu .heryere götürdüler sonuç sıfır içine kapanmış cocuk annesi ev işinden dolayı ilgilenenememiş.doktor ilgilenin bol bol konuşun anlatın kitap okuyun sorular sorun sosyallestirin ve kesinlikle tv izletmeyin demişti ...sonra nnesi işi gücü bıraktı akşama kadar ilgilenmeye baslayınca simdide susmuyor...konuşurlar ama tv izletmeyin bol bol konuşun kitap okuyun