Kocaeli izmit'te tüp bebek tedavisi yaptıran arkadaşlar

aslimol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
26
6
86
43
Kocaeli de hangi doktor ile tüp bebek tedavinizi yaptırdınız veya devam ediyorsunuz . tecrübe lerinizi ve hikayenizi paylaşırmısınız arkadaşlar hangi hastane ve doktoru tavsiye ederdiniz?

Selamlar canım. Ben aslında Sakarya’da yaşıyorum, uzunca araştırdıktan sonra Kocaeli üniversitesinin Proflarından Birol Vural hocayı buldum. Güler yüzlü ve ilgili bir hoca, açıkçası korkarak gitmiştim:)) Muayenehanesi çarşıda, sadece opu ve transfer işlemleri Umuttepe de yapılıyor. Yine önerebileceğim bir diğer doktor Umuttepe de Doç. Dr. Ahmet Yiğit Çakıroğlu, aynı şeyleri bu hoca içinde söyleyebilirim. Hastanedeki işlemlerimi o yapmıştı, beni sakinleştirmesini unutamam, ki kolay değildir benim sakinleşmem.
Eğer özelde yaptırmak istiyorsan da bana çok önerilen fakat hiç gitmediğim bir doktor var. Kocaeli Medical park, Prof dr Eray Çalışkan. Çok kişiden iyi yorumlar duydum hakkında fakat Birol hocayla iyi anlaşıyoruz, değiştirmek istemedim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Çok uzun zaman olmuş ben yeni gördüm neler yaptınız dilerim bebişinizi kucağınıza almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…