G gizeyasar Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2025 11 2 1 24 Cuma 08:46 Konu Sahibi Konu Sahibi gizeyasar #1 Günaydın kızlar, İzmit-Başiskele-Gölcük tarafında bildiğiniz, güvendiğiniz kadın doğum hekimleri kimler acaba? Henüz 2 aylık hamileyim
Günaydın kızlar, İzmit-Başiskele-Gölcük tarafında bildiğiniz, güvendiğiniz kadın doğum hekimleri kimler acaba? Henüz 2 aylık hamileyim
S senemsls Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 1.189 479 43 26 Cuma 09:13 Konu Sahibi Konu Sahibi gizeyasar #2 gizeyasar .!.: Günaydın kızlar, İzmit-Başiskele-Gölcük tarafında bildiğiniz, güvendiğiniz kadın doğum hekimleri kimler acaba? Henüz 2 aylık hamileyim Genişletmek için tıkla... Günaydınn hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah ben konak hastanesine gidiyorum Gülçin hocaya çok memnunum Firdevs şekerci baranı da çok tavsiye edeni duydum
gizeyasar .!.: Günaydın kızlar, İzmit-Başiskele-Gölcük tarafında bildiğiniz, güvendiğiniz kadın doğum hekimleri kimler acaba? Henüz 2 aylık hamileyim Genişletmek için tıkla... Günaydınn hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah ben konak hastanesine gidiyorum Gülçin hocaya çok memnunum Firdevs şekerci baranı da çok tavsiye edeni duydum