Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun kaldınızmı
ben 6 aydır gidiyorum aynı hastanede doktor bi başka arkadasımızın tavsiyesiyle. memnunmusun dersen hayır değilim doktorluğuna bişey diyemem kötü bişeyini görmedim allaha şükür acil kötü bi durumumda hiç olmadı ama ilgi alaka sıfır 3 5 dakikalık kısa muayeneler bu bnm için önemli diil dersen kendisinde doğum yapıp memnun kalan bir arkadasımda var.ben başka bi hastanede yeni bir doktora başladım evime biraz uzak olduğu için ismail beye gitmeyede devam ediyorum acil bi durum olursa irtibatı koparmayım diye.sen gittinmi hiç ismail beye?
ben leyla hanımın methini çok duydum tanıdığım 3-4 kişi var ona gitmiş hepside çok memnun olduklarını söylemişlerdi ismail beyi ise devlet hastanesinde görev yaparken annem amelyat olmuştu ona kadının içinde tampon unutmuştu bahteri kaptı annecim neler çekti tüylerim diken diken oluyo adını duydukça
ben leylaya da ismail beye de gittim.leyla hanıma 5 haftalıkken gitmiştim,pek bi şey anlamadım.İsmail beyin de usg cihazı berbat.Ne kilo,ne boy,ne gün gösteriyor.tahmini konuşuyor.benim rahmimdeki yapışıklığı görmedi,Semih beye gittim o gördü.Hatta bize 7.haftada falan ikiz dedi,sonraki hafta da tekmiş,yanıltmış dedi.Olabilir yanlış anlamalar,adam çok sıcak bi insan ama ben dr değiştirdim o cihaz yüzünden.muayneler de çok kısa
Ben 11 haftalık hamileyim konak hastahanesi gülçi hanıma gidiyorum. Hem çok güler yüzlü hemde çok anlayışlı bir bayan. 2 senedir farklı doktorlara gittim en sempatiği bu. Biraz soru sormak gerekiyor ama soruncada çok güzel cevaplıyor. 35 lira muayene ücreti. belirli bi aydan sonra 55 tl olacak ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum![]()
cnm naptın ismail yada erkan beye gittinmi memnun kaldınmı ??Gülçin Hanıma ben de gıttım ama çok sıcak gelmedı bana da... Mehmet Ataman'a gıttım o da çok sıcak gelmedı acıkcası. Ben dde çok kararsız kaldım ne zor işmiş bu. Çarşamba Marmarada İsmail Beye gıdeceğim inşallah memnun kalırım. o da olmadı en son Erkan Beye :) Erkan Beyden herkes memnun ama sırf yoğun oluyor diye gitmek istemiyordum... Bakalım İsmail Beyle ilgili gözlemlerimi yazarım size bu arada ben 7+4 günlük hamileyim.