R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.347 693 373 Kocaeli 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Merhaba yeni kocaeli şehir hastanesi doğum yapanlar ve kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz var mı? memnun kaldınız mı? Randevu almak çok zor
Merhaba yeni kocaeli şehir hastanesi doğum yapanlar ve kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz var mı? memnun kaldınız mı? Randevu almak çok zor
0 01ncl41 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2022 328 90 28 33 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 Rline .!.: Merhaba yeni kocaeli şehir hastanesi doğum yapanlar ve kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz var mı? memnun kaldınız mı? Randevu almak çok zor Genişletmek için tıkla... merhaba şehir hastanesinde doktor var ama öyle isim yapan doktor ben bulamadım zaten bi çok araç gereç eksik demişlerdi hsg çekilemiyor mesala yada yumurtlama takibi yapılamıyo demişti bana
Rline .!.: Merhaba yeni kocaeli şehir hastanesi doğum yapanlar ve kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz var mı? memnun kaldınız mı? Randevu almak çok zor Genişletmek için tıkla... merhaba şehir hastanesinde doktor var ama öyle isim yapan doktor ben bulamadım zaten bi çok araç gereç eksik demişlerdi hsg çekilemiyor mesala yada yumurtlama takibi yapılamıyo demişti bana