• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli şehir hastanesi kadın doğum

alpaslan klcglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2025
3
1
1
24
Merhabalar kocaeli şehir hastanesinde doğum yapmak isityorum. Bir kaç sorum olucak tecrübesi bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim🙏🏻🙏🏻
1. Hastanede doğum yapan var mı, doktor ve hemşirelerin davranışları nasıl ?
2. Önerdiğiniz doktor var mı ?
3. Doğumdan sonra odalar kaç kişilik ?

Kuzenim yaptı cok memnun kaldı. Hemşiereler cok tatlıydı ziyaret saatinde cok güzel sohbet etmiştik. Odaları tertemiz. tek kişilik odaydı ama o şansa cıkıyormuş iki kişilikte olabilirmiş. Ömer dopukan diye bi hoca vardı ona bende muayene olmuştum ama zaten doğuma devlette kendi doktorun girmiyor şansa kim varsa o giriyor.

Kuzenim yaptı cok memnun kaldı. Hemşiereler cok tatlıydı ziyaret saatinde cok güzel sohbet etmiştik. Odaları tertemiz. tek kişilik odaydı ama o şansa cıkıyormuş iki kişilikte olabilirmiş. Ömer dopukan diye bi hoca vardı ona bende muayene olmuştum ama zaten doğuma devlette kendi doktorun girmiyor şansa kim varsa o giriyor.
Sezeryan konusunda bilginiz var mı gün verilince günü veren doktor giriyo diye biliyorum ama

Sezeryan konusunda bilginiz var mı gün verilince günü veren doktor giriyo diye biliyorum ama
O olabilir doktorla konuşmak gerekebilir bilemiyorum. Ama sez. Olduğunda cok memnun ben özelde oldum bel ağrım vs yok ama hissizlik var onda herhangi bir şey yok maşallah demekki ameliyatı iyi yapmışlar. Mesela tekte belden uyuşmuştu ameliat ekibi cok yardımcı olmuş bebeği kucagına vs vermişler.

Back
X