Cevabınız için teşekkürlerarkadaşım tavsiye istersen umuttepe emek bey derim bence çok çok iyi bir dr
ben 6 defa tüp bebek denedim 5 düşüğüm oldu açıklanamayan infertilite benim sorunum ,istanbulda euro fertilde 3 kere yaptırdım medical parkta eray beye yaptırdım son 2 ranesini umuttepede yaptırdım şimdiki aklım olsa hepsini emek beyde yaptırırdım henüz rabbim evlat nasip etmedi
Naptınız siz tedaviye başladınız mıRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize
Çok yorucu bir süreç allah yardımcınız olsun
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim güzel haberlerde görüşmek üzere
Hayır 2 ağustosta başlıyoruz bir sonraki reglimi bekliyoruzNaptınız siz tedaviye başladınız mı
bizde tüp bebek yaptırcaz araştırıyoruz.siz emek beye başladınız mıHayır 2 ağustosta başlıyoruz bir sonraki reglimi bekliyoruz
Siz de mi kocaelidesiniz
Evet gittik bize rapor da çıkıyor ileri derece endometriozis hastası olduğumdanBen düzcedeyim
bizde tüp bebek yaptırcaz araştırıyoruz.siz emek beye başladınız mı
Allah razı olsunAnladım kafam çok karışık napıcağımızı bilmiyorum. Allah kolaylık versin sizede
Kısa süre önce Kocaeli umuttepe hastanesin de tüp bebek tedavisi gördüm elimde iki kutu GONAL iğne kaldı ihtiyacı olan acil ulaşsın ücretsiz vereceğim. Kullanım süreleri dolmadan birinin işine yarar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?