Kocaeli tup bebek tavsiyeleri

sapsik-88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
1.177
823
53
Merhaba sevgili hanımlar
Hayırlı ramazanlariniz olsun insallah

Başlıktan da anlaşılacağı üzere temmuz ayında tup bebek yaptırmak istiyorum
Kocaeli de tup bebek yaptıranlarin bana bu konuda bilgi veya öneri de bulunmalarını rica ediyorum

Üniversite hastanesini mi konak hastanesini mi tercih etmeliyim başka yapan yer var mi bilmiyorum
Cihan ve wm medikal park yapmıyor diye biliyorum

Ücretler hakkında hiçbir fikrim yok ama ortalama 10 bin diye düşünüyorum

Son olarak ben endometrio hastasiyim
4 yıl önce ameliyatımı oldum
şu anda 1 cm lik 2 tane çikolata kıstım var
1 tane 1 cm lik miyomum var
1 tane 0.4 mm lik polibim var ama bu şüpheli;)

Eşimin sperm sayısı iyi ileri hareketlilik %20

20 21 aydır korunmuyoruz ve 1 tane kimyasal gebelik geçirdik
29 yaşındayım

Teşekkür ediyorum şimdiden yazacağınız en ufak şeyi bile dikkate alacağım

Istanbul da ya da yakın illerde önereceğiniz bir doktor varsa onu da ekleyebilirsiniz şartları zorlayarak gidebiliriz

arkadaşım tavsiye istersen umuttepe emek bey derim bence çok çok iyi bir dr
Cevabınız için teşekkürler

Yaptırdınız mı sizde

Bizim aklınızda da emek bey var ama üniversite ya yeterince ilgileniyorlar mi

Aceleye gelsin istemiyorum ama randevu aldım emek beye bir sonraki regl tarihim için

ben 6 defa tüp bebek denedim 5 düşüğüm oldu açıklanamayan infertilite benim sorunum ,istanbulda euro fertilde 3 kere yaptırdım medical parkta eray beye yaptırdım son 2 ranesini umuttepede yaptırdım şimdiki aklım olsa hepsini emek beyde yaptırırdım henüz rabbim evlat nasip etmedi

ben 6 defa tüp bebek denedim 5 düşüğüm oldu açıklanamayan infertilite benim sorunum ,istanbulda euro fertilde 3 kere yaptırdım medical parkta eray beye yaptırdım son 2 ranesini umuttepede yaptırdım şimdiki aklım olsa hepsini emek beyde yaptırırdım henüz rabbim evlat nasip etmedi

Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize
Çok yorucu bir süreç allah yardımcınız olsun

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim güzel haberlerde görüşmek üzere

Ben düzcedeyim

bizde tüp bebek yaptırcaz araştırıyoruz.siz emek beye başladınız mı
Evet gittik bize rapor da çıkıyor ileri derece endometriozis hastası olduğumdan
2 yıllık evliyim
Eşimin sperm testini hem üni de hemde başka bir kuruluşta istediler şimdi son bir sperm testi kaldı pazartesi onu da verio süreci tamamlıyoruz
Sonrasında regl olmayı bekliyeceğim
Bugün doktora gidersen en aşağı 2 ay sonra başlayabilirsin üniversite herşeyi kendi baştan yapıyor olsa bile..

Kısa süre önce Kocaeli umuttepe hastanesin de tüp bebek tedavisi gördüm elimde iki kutu GONAL iğne kaldı ihtiyacı olan acil ulaşsın ücretsiz vereceğim. Kullanım süreleri dolmadan birinin işine yarar umarım

Arkadaslar tüp bebek tedavisine baslamadan normal yolla bebişimiz oldu ilaclari almis bulunduk ve dolapta sakliyorm 2019 mart ayina kadar son kullanma tarihi var ihtiyaci olana raporlu fiyatindan verebilirim

20 adet fostimon 75 IU
10 adet fostimon 150 IU
1 Adet VITRELLE 250 mg/0.5 ml
1 adet Decapeptyl/depot 3.75 mg(triptorelin asetat)
5 adet Orgalutran 0.25 mg/0.5 ml
Bana siteden veya cepten ulasabilirsiniz 05530620505

Back
X