Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli üniv.dee tüp bebek yaptıranlar

kocaeli ünüversitesinde tüp bebek yaptıran varmı tavsiye edermisiniz teşekkürler...

valla bende kararsızım...çok bekleniyor ve çok ilgili değiller...hele sekreter insanı öldürecek gibi bakıyor...ama her gittiğimde hamile kadınlar var etrafta...birde kocaelide merkezdeki tek yer...bilmeiyorum paraya kıyıp asm de yada istanbuldamı denesem

merhabalar bende umuttepede yaptırdım tüpbebeğimi herkes ilgisizler diyorlar ama benim şansım mı iyidi yoksa gerçekten ilgisizler mi bilemiyorum ben çok memnun kaldım şimdi 13 haftalık hamileyim ve benim gibi bi çok hamile bayan var orda..arkadaaşa katılıyorum sekreter çok uyuz bişey ağzından kelimeleri kerpetenle alıyosun bi soru soruyosun 2 saat düşünüp suratsız bi şekilde cevap veriyor tek şikayetim buydu doktorlarda çok ilgililer bence işlerini gayet iyi yapıyorlar sorularının cevabını alabiliyorsun ben tavsiye ederim inşlh olumlu sonuç alırsın

çok teşekkür ederim cevaplarınız için bende araştırdım dışarıda ilgisiz dediler başarı oranı zayıf dediler kısmet artık boludan gelecegim birde..

çok teşekkür ederim cevaplarınız için bende araştırdım dışarıda ilgisiz dediler başarı oranı zayıf dediler kısmet artık boludan gelecegim birde..

bende kocaeliden rapor alıp umutta yaptırmayı düşünüyorum...sen neden üni düşünüyorsun?

ben tvde haberlerde izlemiştim türkiyede başarı oranı olarak 4. sırada yer alıyormuş kocaeli üniversitesi gözümle görmesem inanmazdım ama gerçekten çok hamile kalan var

her merkez için herkes birşeyler söylüyor kısmet boludan gelecegim için yakın diye düşündüm eray hocanında metnini çok duymuştum teşekkür ederim yorumlarınız için

kocaeli ünv.de tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerinizi dinlemeye ihtiyacım var.paylaşırsanız sevinirim.

Back
X