Kocaeli'de Burun Estetiği

Teşekkür ederim canım.Ben doğal bi burun istemiştim ucu çok kalkık olmasın demiştim öyle de oldu.Hatta geçen bi tanıdıkla karşılaştık bilmiyodu ameliyat olduumu.anlamadı da zaten.ben dedikten snra şaşırdı.Görenlerin hepsi beendi.çünkü beni değiştiren bi burun olmadı.Ben de çok araştırma yapmıştım burun sonuçta yüzü gösteriyo yani.sizin için de inş herşey yolunda gider.öpüyorum

bende izmitteyim ne kadar kime oldunuz ve şuan nasılsınız bir sorun yaşadınız mı resim yollayabiliyormusunuz bu arada sule_esirci@hotmail.com bende 2-3 binden fazla veremem çünkü

Ben geçen hafta seka devlette belma altun'a oldum canımlarım şuan gayet memnunum burnumun yanındakı kemikler çık geriden geliyordu neredeyse yanaklarımdan onları daha ortada birleştirdi kemiğimi kavislendirdi ve ucunu dikleştirdi aynı zamanda nefe sorunum da vardı onu da düzeltti yarın alçım çıkıcak foto atarım :)

İzmitte Mete Aksoy'u araştırdınız mı hiç, Konak hastanesinde ??
Ben ankarada yaşıyorum ama geçen hafta görüşmeye gittim kendisiyle

Mrbalar ben umuttepede burnuma estetik yaptirmayi dusunuyorum hatta yaptiricamda. Tonguc beyin adini cok duydum ama muayene ozele giriyomus. Ne kadar veriliyo ve bunun icin yapilacak yahlil yada herhangi bisy icin de para odeniyomu slmnerm@hotmail.com

Ben geçen hafta seka devlette belma altun'a oldum canımlarım şuan gayet memnunum burnumun yanındakı kemikler çık geriden geliyordu neredeyse yanaklarımdan onları daha ortada birleştirdi kemiğimi kavislendirdi ve ucunu dikleştirdi aynı zamanda nefe sorunum da vardı onu da düzeltti yarın alçım çıkıcak foto atarım :)

Merhaba,Ben Belma Altun'a meme büyütme ameliyatı yaptırdım.Şu an bir sorunum yok ve doğal duruyor sonuçtan memnunum.Aynı şekilde burun ameliyatı da olmak istiyorum.Ama burun riskli geliyor bana biraz.Tekrar Belma Hanım'ı düşünüyorum ama bilemiyorum da.Fotoğraflarınızı görebilmem mümkün mü?lçı çıktıktan sonraki görünümünden memnun musunuz?

Nurgül Altuntaş'a 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Her aşamada çok ilgili ve harika bir doktor, realist bir yaklaşımı var. Ameliyat öncesi ne dediyse sonrasında da gördüğünüz o oluyor ve kesinlikle çok doğal duruyor. Süreçle, ameliyatla ya da doktorla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Back
X