Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül epilasyon nerde peki hiç duymadım . Sosyal medya hesapları varmı acabaeylül epilasyonu öneririm,dj amel estetiği önermem
Ya çok saol araştırdım baya bulamadım hiç googldada bir bilgi yok . Bazı sayfalar djamel demişler ama oranın şikayetçileri çokmuş. Bi kaç yer daha var ama onları da pek içime sindiremedim .şu corona bitsinde yolunu tutayım hemen :) tekrar teşekkür ederimeylül epilasyon yenikentte venüs iş merkezinin içinde, sosyal medya hesapları var mı bilmiyorum
Yer buldunuz mu bende arıyorumYa çok saol araştırdım baya bulamadım hiç googldada bir bilgi yok . Bazı sayfalar djamel demişler ama oranın şikayetçileri çokmuş. Bi kaç yer daha var ama onları da pek içime sindiremedim .şu corona bitsinde yolunu tutayım hemen :) tekrar teşekkür ederim![]()
Valla bulamadım Derince de Eylül epilasyon dedi biri ama hiç sosyal medya hesapları yok . İzmitte bir iki yer var ama onlara da pek güvenemedim. Arayıştayım halaYer buldunuz mu bende arıyorum
Bende aradım sosyal medyası olmaması ilginçValla bulamadım Derince de Eylül epilasyon dedi biri ama hiç sosyal medya hesapları yok . İzmitte bir iki yer var ama onlara da pek güvenemedim. Arayıştayım hala
Aynen o düşündürücü . Napsak bilmiyorum açıkçası .Bende aradım sosyal medyası olmaması ilginç
Hangi bölgeye yaptırdınız memnun kaldınız mı? Leke oluştu mu?Ben de Eylül Epilasyon'a gidiyorum. Burası dışında bir yere iğneliye gitmedim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum açıkcası ama ben memnunum. 2 kişi çalışıyor küçük bir yer, sosyal medya hesaplarını ben de hiç görmedim.