Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ortak bi yön bi yapılcak bişey illa bulunur benim mesela 2,5 yaşında kızım var ne biliyim başka çocugu olan vardır en azından çocuklar için oyun grubu olur annelerde sohbet muhabbet eder
ortak bi yön bi yapılcak bişey illa bulunur benim mesela 2,5 yaşında kızım var ne biliyim başka çocugu olan vardır en azından çocuklar için oyun grubu olur annelerde sohbet muhabbet eder
3 yaş 2 aylık kızım var.Kocaelideyim.Oyun grubu olursa katılmak isterim.Bir blogda görmüştüm.Almanyadan gelin gelen anneler oyun grubu kurmuşlar ve o gün çocukların da öğrenebilmesi için sadece Almanca konuşuyorlarmış.Bizde öyle bir durum yok ama çocuklar eğlensin diye katılmak isterim
Bende kocaeli ndeyim ve 14 aylık bir oğlum var güzel fikir ama çalışıyorum ve her zaman vakit olmuyor etkinliklere herkese aynı zamanda uymaz gibi geliyor bilemedim