• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KOCAELİ'DE VEYA BASKA SEHİR 4/6 6/9 9/12 AY UYGUN TARZ KALİTELİ KİZ BEBEK KİYAFETLERİ ARİYORUM ..

Merhaba benim konum var inceleyebilirsiniz aradığınız aylara uygun bi cok kiyafet var...

Neden konuları incelemiyorsunuz?Burada tek tek resim eklemek zor olur aradığınız kiyafetler için açılmış bir dolu konu var forumda

Baktim hepsine maesef ya aylar uymadadi yada aralıklarından bi kaç parça kalmıştı sizinkileride beğendim mesela ama satılmış cogu 2/3 urun icinde kargo parası ödemek istemiyorum herkesten 2/3 urun alsam çok zor olacak benm icin toplu bi kişiden almak istiyorum

Baktim hepsine maesef ya aylar uymadadi yada aralıklarından bi kaç parça kalmıştı sizinkileride beğendim mesela ama satılmış cogu 2/3 urun icinde kargo parası ödemek istemiyorum herkesten 2/3 urun alsam çok zor olacak benm icin toplu bi kişiden almak istiyorum
Anladım haklı olabilirsiniz..Bu arada benim konumda ilk ve 7. Sayfada olan tüm ürünler elimde ben satilan ürünlerin fotoğraflarını siliyorum hemen..İnşallah bulursunuz iyi alışverişler:KK66::KK66::KK66:

Acil arıyorum pantolon tayt elbise takımlar şapka bereket eldivenler hırka badi ayakkabı bandana
Acil arıyorum pantolon tayt elbise takımlar şapka bereket eldivenler hırka badi ayakkabı bandana
Bende çok fazla ürün var ama tek tek eklenmiyor çok fazla. Hepsi zara, mothercare ve hm.. Özelden numaranızı yazarsanız whatsapp tan göndereyim.. 20 foto göndermek burdan mümkün değil

Back
X