- 11 Ekim 2015
- 352
- 39
- 28
- Konu Sahibi Namimyurusun
Acil arıyorum pantolon tayt elbise takımlar şapka bereket eldivenler hırka badi ayakkabı bandana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım haklı olabilirsiniz..Bu arada benim konumda ilk ve 7. Sayfada olan tüm ürünler elimde ben satilan ürünlerin fotoğraflarını siliyorum hemen..İnşallah bulursunuz iyi alışverişlerBaktim hepsine maesef ya aylar uymadadi yada aralıklarından bi kaç parça kalmıştı sizinkileride beğendim mesela ama satılmış cogu 2/3 urun icinde kargo parası ödemek istemiyorum herkesten 2/3 urun alsam çok zor olacak benm icin toplu bi kişiden almak istiyorum
konumda var. Eklemediklerim de var oyuncak vs. İstersenz görüşürüzAcil arıyorum pantolon tayt elbise takımlar şapka bereket eldivenler hırka badi ayakkabı bandana
Acil arıyorum pantolon tayt elbise takımlar şapka bereket eldivenler hırka badi ayakkabı bandana
Bende çok fazla ürün var ama tek tek eklenmiyor çok fazla. Hepsi zara, mothercare ve hm.. Özelden numaranızı yazarsanız whatsapp tan göndereyim.. 20 foto göndermek burdan mümkün değilAcil arıyorum pantolon tayt elbise takımlar şapka bereket eldivenler hırka badi ayakkabı bandana
Fiyatları nasilBende çok fazla ürün var ama tek tek eklenmiyor çok fazla. Hepsi zara, mothercare ve hm.. Özelden numaranızı yazarsanız whatsapp tan göndereyim.. 20 foto göndermek burdan mümkün değil
Tshirtler 5, pantolon elbise 5-10, ayakkabı 25-30 civarıFiyatları nasil