kocaelili anne adayları bakar mısınız??

Merhaba
Ben Cihan Hastanesinde Funda Doğan Hanıma gittim. Allah razı olsun çok ilgilendi. İlk ay Konak Hastanesi Erkan Beye gitmiştim ama memnun kalmadım ondan. İlgilenmiyor doğru düzgün, başı çok kalabalık. Randevulu gitmene rağmen saatlerce beklemek zorunda kaldım. Ama Funda Hanımdan çok memnun kaldım. Telefonla ulaşmak mümkün, randevu bulmak kolay. Tecrübeli de. Bebeğim doğalı 8 ay oldu . Bir daha doğum yapsam yine ona giderdim.

Merhaba
Ben Cihan Hastanesinde Funda Doğan Hanıma gittim. Allah razı olsun çok ilgilendi. İlk ay Konak Hastanesi Erkan Beye gitmiştim ama memnun kalmadım ondan. İlgilenmiyor doğru düzgün, başı çok kalabalık. Randevulu gitmene rağmen saatlerce beklemek zorunda kaldım. Ama Funda Hanımdan çok memnun kaldım. Telefonla ulaşmak mümkün, randevu bulmak kolay. Tecrübeli de. Bebeğim doğalı 8 ay oldu . Bir daha doğum yapsam yine ona giderdim.
Cok tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin sağlıcakla büyüt bebeğini..

Kuzenim yeğenler ve en son bende erkan beye gidiyoruz memnunuz biraz deli dolu evet bekliyosunda ama adam iyi bi doktor zaten herkes ona gittiği için randevu ble iki hafta sonraya alıosn o derece

Evet digerlerine göre muayene ücreti yüksek ama en azından asıl derdinin ne oldgnu bi bakısta anlıyo diger doktor hiç bişeyim yoklen ameliyat ediyordu nerdeyse .sevdim erkanı ben

Evet digerlerine göre muayene ücreti yüksek ama en azından asıl derdinin ne oldgnu bi bakısta anlıyo diger doktor hiç bişeyim yoklen ameliyat ediyordu nerdeyse .sevdim erkanı ben

Canım ben gittiğimde Allaha şükür hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen bir torba ilaç verdi. Hatta verdiği ilaçlardan birinin hamileyken kesinlikle kullanılmaması gerekiyormuş. İki ayrı doktora daha gittiğimde ikisi de vitamin ve folik asit dışındakileri içmeme gerek yok dediler. Evet belki iyi bir doktordur ama haddinden fazla hastası olduğu için gerekli özeni gösteremiyor. Ben o yüzden bırakmıştım.

tabi oyle ben onun saysnde hamile kaldm 1 ayda :) ama kafmi karstyor cevredikler ama.sanrm erkana devam edicm cihan hastnsine guvenmyrm erkana devam edicm :)

Merhabalar,
Bende Konakta Temel Beye gidiyordum pek memnun kalmadım. Medical de Lütfiye Hanıma başladım çok tatlı bir kadın tane tane her şeyi anlattı bana özel bir dosya hazırladı. Şimdilik memnunum.

Back
X