- 19 Mayıs 2013
- 49
- 24
- 38
- Konu Sahibi hayaller dualara emanet
Arkadaslar doktor arayışı icindeyim kocaelide hangi hastaneye gidiyorsunuz önerdiginiz bi doktor varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin sağlıcakla büyüt bebeğini..Merhaba
Ben Cihan Hastanesinde Funda Doğan Hanıma gittim. Allah razı olsun çok ilgilendi. İlk ay Konak Hastanesi Erkan Beye gitmiştim ama memnun kalmadım ondan. İlgilenmiyor doğru düzgün, başı çok kalabalık. Randevulu gitmene rağmen saatlerce beklemek zorunda kaldım. Ama Funda Hanımdan çok memnun kaldım. Telefonla ulaşmak mümkün, randevu bulmak kolay. Tecrübeli de. Bebeğim doğalı 8 ay oldu . Bir daha doğum yapsam yine ona giderdim.
Evet digerlerine göre muayene ücreti yüksek ama en azından asıl derdinin ne oldgnu bi bakısta anlıyo diger doktor hiç bişeyim yoklen ameliyat ediyordu nerdeyse .sevdim erkanı ben
tabi oyle ben onun saysnde hamile kaldm 1 ayda :) ama kafmi karstyor cevredikler ama.sanrm erkana devam edicm cihan hastnsine guvenmyrm erkana devam edicm :)Evet digerlerine göre muayene ücreti yüksek ama en azından asıl derdinin ne oldgnu bi bakısta anlıyo diger doktor hiç bişeyim yoklen ameliyat ediyordu nerdeyse .sevdim erkanı ben
Aynen benim kuzende kalamıyordu hatta benim gbi pko lu idi onun sayesinde hamile kaldıtabi oyle ben onun saysnde hamile kaldm 1 ayda :) ama kafmi karstyor cevredikler ama.sanrm erkana devam edicm cihan hastnsine guvenmyrm erkana devam edicm :)
Akademide nuri bey varmış bide onuda cok iyi diyorlar tecrubeli bir doktormus ama oranin muayene ucreti dogum ucreti hakinda bi bilgim yokBen varm canm bende gebe oldugumu yeni ogrendim erkana gidiyrm konakta ama degistrmyi dusnyrm ama kime gidicegmi karar veremedim :/
Bende erkanı cok duydum ama cok yogun oldugunu biliyorum 3 e randevu aliyorsan 5 te girebiliyormussun o yuzden biraz tereddutteyim
Iyice kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorumKeşke 3 teki randevuya 5 te girebilsen. Ben 11 deki randevuya akşam 6 da girdiğimi biliyorum. Bir de zaten hamilelik dertleri olunca beklemek ıstırap oluyordu.
Iyice kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Cok tesekkur ederim canim tavsiyelerin icinCanım eğer bir sıkıntın yoksa, rutin kontrollere gideceksen daha sakin bir doktor bulmanı tavsiye ederim. Hasta olduğunda, gece rahatsız olduğunda falan telefonla ulaşabileceğin bir doktor en iyisi.