Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kocaeli'nde Acil Kreş Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tatlxixm benim

23 kilo sonraaa
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
193
1
116
Kocaeli
meraba arkadaşlar
konunun daha önce açıldımı bilmiyorum ama acill öneri ve tavsiyelere ihtiyacım var
3 yaşında kızım için izmit'te kreş arıyorum çocuğunu gönderen yada iyi olduğunu düşündüğünüz kreş varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

mrb. arkadaşım;

ben bebeğimi henüz kreşe vermedim ama arkadaşlarım çocuklarını özel ilk tercih kreşine gönderiyolar çokda memnunlar hatta bir arkadaşım 6. aydan itibaren oraya verdi bebeğini. ilk tercih konak hastanesi yanında. istersen bir git görüş derim.

teşekkür ederim cnm ilk tercih te tercih ettiklerim arasındaydı :))
düş bahçesi,ilk tercih,tuncay emir üçüylede görüşmeye gidicem bakalım hangisi olacak :)

teşekkürler bilgiler için bende arda kreşle görüştüm yuvam akarcanın orada benim evimde yakın zaten yakın olduğu için servis dahil fiyatı 500 demişlerdi geçen yıl ama eğitimi önemli tabi ki kararsızım çocuğu kreşemi versem yoksa ewde bakıcı mı düşünüyorum bakalım hayırlısı

Merhabalar,
3 yaşındaki oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum, birkaç kreşi gezdim fakat karar veremedim. Tuncay Emir ve Düş bahçesi hakkında yorumları olanlar varmı? Hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler

izmit çarşıdaki kreşler hakkında bilgisi olan bebeğini gönderen varmı

değerli diye bi yer buldum ama çok pahalı geldi

merhaba bende 38 aylık kızımı kreşe göndermeyi düşünüyorum derincede oturdugum için minikler akademisini düşünmüştüm sizin önerebileceginiz başka yer varmı ?

arkadaşlar,merhaba aranızda çocuklarını tuncay emire gönderen var mı? kızımı eylül ayında kreşe yollamak istiyorum, gönderen arkadaşlarımdan tavsiyelerini, eleştirelerini bekliyorum. memnun musunuz?

arkadaşlar daha öncede sordum ,kocaelide çocuklarını kreşe gönderen anneler, memnun musunuz ve hangi kreşlere gönderiyosunuz... bilgilendirirseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…