Kocaelinde Köseköy de ayse teyze diye nam yapmış bir yasli teyze var.su fali bakiyor sana herseyini anlatıyor büyü varsa kim yapmış yerini bile söylüyor gerekirse kendisi bile gidip bizzat çıkarıyor ordan muskayıfakat suan tanidik harici yapmiyor oyleki sikayet edilmiş(duydugum kadariyla birgun sikayet edilmis mahkemeye çıkarılmış hakim sadece bir soru soracam cevabini verirsen inanirim demis hakim ayse teyzeye suanda esim ne yapiyor demis ayse teyzede esin suanda mutfakta patates soyuyor demis hakim esini aramis sormus esine esi mutfakta patates soyuyorum diyince hakim tamam demis ve ayse teyzeye git demis serbestsin senle isim olmaz artik demis) yani cok yetenekli biri size ne oldugunu soyleyebilir soyleyebilir caresinide biz gittik esimle ama bizimkini hocaya yolladı saglam hoca bulamiyoruz muska yazacak ve okuyacak çünkü hetkes uskagatci olmus guvenecek hoca yok.ayse teyzede okuma yazmasi yok sadece bir tasa su koyup su fali bskiyor tum gercekligiyle ama gerisi yok.hoca ismi vermiyor bilmiyoruz ya gercekten bilmiyor yada korkuyor sikayet edilmekten çünkü kendisi yaşlı ve yatakta kac aydır yuruyemiyor
Kocaelinde Köseköy de ayse teyze diye nam yapmış bir yasli teyze var.su fali bakiyor sana herseyini anlatıyor büyü varsa kim yapmış yerini bile söylüyor gerekirse kendisi bile gidip bizzat çıkarıyor ordan muskayıfakat suan tanidik harici yapmiyor oyleki sikayet edilmiş(duydugum kadariyla birgun sikayet edilmis mahkemeye çıkarılmış hakim sadece bir soru soracam cevabini verirsen inanirim demis hakim ayse teyzeye suanda esim ne yapiyor demis ayse teyzede esin suanda mutfakta patates soyuyor demis hakim esini aramis sormus esine esi mutfakta patates soyuyorum diyince hakim tamam demis ve ayse teyzeye git demis serbestsin senle isim olmaz artik demis) yani cok yetenekli biri size ne oldugunu soyleyebilir soyleyebilir caresinide biz gittik esimle ama bizimkini hocaya yolladı saglam hoca bulamiyoruz muska yazacak ve okuyacak çünkü hetkes uskagatci olmus guvenecek hoca yok.ayse teyzede okuma yazmasi yok sadece bir tasa su koyup su fali bskiyor tum gercekligiyle ama gerisi yok.hoca ismi vermiyor bilmiyoruz ya gercekten bilmiyor yada korkuyor sikayet edilmekten çünkü kendisi y
Numarasi varmiKocaelinde Köseköy de ayse teyze diye nam yapmış bir yasli teyze var.su fali bakiyor sana herseyini anlatıyor büyü varsa kim yapmış yerini bile söylüyor gerekirse kendisi bile gidip bizzat çıkarıyor ordan muskayıfakat suan tanidik harici yapmiyor oyleki sikayet edilmiş(duydugum kadariyla birgun sikayet edilmis mahkemeye çıkarılmış hakim sadece bir soru soracam cevabini verirsen inanirim demis hakim ayse teyzeye suanda esim ne yapiyor demis ayse teyzede esin suanda mutfakta patates soyuyor demis hakim esini aramis sormus esine esi mutfakta patates soyuyorum diyince hakim tamam demis ve ayse teyzeye git demis serbestsin senle isim olmaz artik demis) yani cok yetenekli biri size ne oldugunu soyleyebilir soyleyebilir caresinide biz gittik esimle ama bizimkini hocaya yolladı saglam hoca bulamiyoruz muska yazacak ve okuyacak çünkü hetkes uskagatci olmus guvenecek hoca yok.ayse teyzede okuma yazmasi yok sadece bir tasa su koyup su fali bskiyor tum gercekligiyle ama gerisi yok.hoca ismi vermiyor bilmiyoruz ya gercekten bilmiyor yada korkuyor sikayet edilmekten çünkü kendisi yaşlı ve yatakta kac aydır yuruyemiyor
BU KADINA ULAŞMAM LAZIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞ VAR MINumarasi varmi
Kocaelinde Köseköy de ayse teyze diye nam yapmış bir yasli teyze var.su fali bakiyor sana herseyini anlatıyor büyü varsa kim yapmış yerini bile söylüyor gerekirse kendisi bile gidip bizzat çıkarıyor ordan muskayıfakat suan tanidik harici yapmiyor oyleki sikayet edilmiş(duydugum kadariyla birgun sikayet edilmis mahkemeye çıkarılmış hakim sadece bir soru soracam cevabini verirsen inanirim demis hakim ayse teyzeye suanda esim ne yapiyor demis ayse teyzede esin suanda mutfakta patates soyuyor demis hakim esini aramis sormus esine esi mutfakta patates soyuyorum diyince hakim tamam demis ve ayse teyzeye git demis serbestsin senle isim olmaz artik demis) yani cok yetenekli biri size ne oldugunu soyleyebilir soyleyebilir caresinide biz gittik esimle ama bizimkini hocaya yolladı saglam hoca bulamiyoruz muska yazacak ve okuyacak çünkü hetkes uskagatci olmus guvenecek hoca yok.ayse teyzede okuma yazmasi yok sadece bir tasa su koyup su fali bskiyor tum gercekligiyle ama gerisi yok.hoca ismi vermiyor bilmiyoruz ya gercekten bilmiyor yada korkuyor sikayet edilmekten çünkü kendisi yaşlı ve yatakta kac aydır yuruyemiyor
BU KADINA ULAŞMAM LAZIM ADRESİNİ NASIL BULURUM ÇOK ÖNEMLİ HAYAT MEMAT MESELESİKocaelinde Köseköy de ayse teyze diye nam yapmış bir yasli teyze var.su fali bakiyor sana herseyini anlatıyor büyü varsa kim yapmış yerini bile söylüyor gerekirse kendisi bile gidip bizzat çıkarıyor ordan muskayıfakat suan tanidik harici yapmiyor oyleki sikayet edilmiş(duydugum kadariyla birgun sikayet edilmis mahkemeye çıkarılmış hakim sadece bir soru soracam cevabini verirsen inanirim demis hakim ayse teyzeye suanda esim ne yapiyor demis ayse teyzede esin suanda mutfakta patates soyuyor demis hakim esini aramis sormus esine esi mutfakta patates soyuyorum diyince hakim tamam demis ve ayse teyzeye git demis serbestsin senle isim olmaz artik demis) yani cok yetenekli biri size ne oldugunu soyleyebilir soyleyebilir caresinide biz gittik esimle ama bizimkini hocaya yolladı saglam hoca bulamiyoruz muska yazacak ve okuyacak çünkü hetkes uskagatci olmus guvenecek hoca yok.ayse teyzede okuma yazmasi yok sadece bir tasa su koyup su fali bskiyor tum gercekligiyle ama gerisi yok.hoca ismi vermiyor bilmiyoruz ya gercekten bilmiyor yada korkuyor sikayet edilmekten çünkü kendisi yaşlı ve yatakta kac aydır yuruyemiyor
merhaba ulaşabilen var mıBU KADINA ULAŞMAM LAZIM ADRESİNİ NASIL BULURUM ÇOK ÖNEMLİ HAYAT MEMAT MESELESİ
Ulastinizmi. Sanırım anlatılandan telde bakmazmerhaba ulaşabilen var mı
hayır ulaşamadım, adres bilgilerini bulabilsem gidip baktıracağım, siz tanıyor musunuzUlastinizmi. Sanırım anlatılandan telde bakmaz
Yok ben burda duydum ulaşınca beraber gidelim:)hayır ulaşamadım, adres bilgilerini bulabilsem gidip baktıracağım, siz tanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?