Geçen sene kaplıca olan bir yere gitmiştik ben girmek istemedim yakınlarda da gençlik suyu denilen bir yer vardı amacım o sudan içmekti hamile kalmayı kolaylaştırdığı yazıyordu. Farklı bir tadı vardı içmiştim ve 2 ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. Açıkçası uzun süre olmamıştı denemeye başlayalı ama ben sabırsız olduğumdan o suyu denemek istemiştim. Gebeliğim 2. ayında kalp durması sonucu sonlandırıldı ama belki gebe kalmaya o suyun etkisi olmuştur. O suyun tanıtım metnini alta bırakıyorum.
Gençlik Suyu
Ilıca Suyundan bağımsız çıkan Gençlik Suyu soğuk, hafif ekşi ve tatlı su olup, madensel bir kokuya sahiptir. Miktarı az fakat radyoaktivitesi yüksek bir sudur. Demiri eriten bu suda, silikat asit, karbonik asit, arsenik(insan sağlığına zararsız oranda),Klosulfate, klazik ve radyoaktif kimyasal bileşimler bulunmaktadır.
Gençlik Suyunun böbrek taşı ve idrar yolları rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, mide bağırsak hastalıkları, hücre yenilenmesi, uzun süre çocuğu olmayanların çocuk sahibi olabilmelerinde etkili oldugu görülmüştür