Kocakarı yöntemiyle hamilr kalanlar yada çevresinde olup duyanlar

Arkadaşlar hani yaşlı ebeler olurya kocakarı derler karnı sıvazlayarak sende şu var diyip tedavi ederler bazıları karışım hazırlar ve karına sürer vsvs bu şekilde bana bir kocakarı yöntemini bilen bir teyze lazım. Hamile kalmak istiyorum çocuğum olmuyor o yüzden. Eğer çevrenizde varsa buraya hangi şehirde olduğunu söyleyebilir mi? Eğer benim oturduğum yere yakınsa gitmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusnuz. Bu tarz şeylere inanmayanlar lğtfen yorum YAPMASIN. Burda kimseyle polimiğe girecek halim ve gücüm yok ve de sabrım yok.
Burda okumuştum birisi rahimine sülük attırıp o ay hamile kalmıştı imkanın varsa dene derim

Arkadaşlar hani yaşlı ebeler olurya kocakarı derler karnı sıvazlayarak sende şu var diyip tedavi ederler bazıları karışım hazırlar ve karına sürer vsvs bu şekilde bana bir kocakarı yöntemini bilen bir teyze lazım. Hamile kalmak istiyorum çocuğum olmuyor o yüzden. Eğer çevrenizde varsa buraya hangi şehirde olduğunu söyleyebilir mi? Eğer benim oturduğum yere yakınsa gitmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusnuz. Bu tarz şeylere inanmayanlar lğtfen yorum YAPMASIN. Burda kimseyle polimiğe girecek halim ve gücüm yok ve de sabrım yok.
Birde canım eğer yakın bir yer varsa sana kaplıcalara, hamama gitmeni tavsiye ederim o şekilde çok olumlu yazılar okumuştum deneyen tanıdıklarım da var bende tatili bekliyorum hayırlısıyla Bingöl'e bir gideyim de her ikisini de deneyeceğim gerisi Takdir İlahi. Rabbim isteyen herkese, bizlere nasip etsin. 🤲❣️
Yer ve isim belirtmeyeceğim, reklam olarak anlaşılmasın diye. Bir kaplıcada çalışıyorum ve tanıtımlarında kadın hastalıklarına ve infertiliteye de faydası olduğu yer alıyor. Bu nedenle gelen kadınlara bazen rastlıyorum ve geçmeyen rahim enfeksiyonlu kadınlar fayda görüyormuş. Buranın fizyoterapistine sordum, enfeksiyon-akıntı ilişkili olarak tüplerde yapışıklık ve tıkanma varsa bizim kaplıca faydalıymış. Hormon veya yumurtlama bozuklukları varsa onlara hiç faydası yokmuş. Geçen ay canı çok sıkkın bir müşterimize ağda yaptım, işte muhabbet ediyoruz, biraz rahatlasın diye. Gençken verem geçirmiş ve tüpleri tıkanmış, kapanmış. Eşinin spermleri tıkanıklık nedeniyle yumurtasına ulaşamıyormuş. Ameliyat, aşılama, tüp bebek falan önermişler ama kaplıcayı bir denemek istemiş, fizyoterapist arkadaş bir haftalık kür vermiş. Kaplıca sonrası masaj da var. Benimle konuşunca canının sıkıntısı da geçti, ağda da kolaylıkla bitti. Hatta telefonumu aldı, hamile kalırsa haber verecek.

A anonim0647

İnfertilite nedeninize bağlı. Neyin fayda vereceği de belli olmuyor valla. Allah hayırlısıyla çocuk nasip etsin.

Ben çok inanmam böyle şeylere neler dediler çoğunu yapmadım bile. Bir gün bu sütten bahsetti bi arkadaşım nasıl olduysa yapasım tuttu :))) bir daha ki ay hamile kaldım o ay aşırı akıntı iltihap gelmişti içim temizlenmişti resmen:) bu arada kist olduğu için yumurtalığımın birini almışlardı 2 sene denemeden sonra sütün buharını denedim hamile kaldım bilemiyorum belki denk geldi ama bende işe yaradığına inanıyorum ( artık koca karı yöntemlerine inanıyorum :D ) Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin .

Ben çok inanmam böyle şeylere neler dediler çoğunu yapmadım bile. Bir gün bu sütten bahsetti bi arkadaşım nasıl olduysa yapasım tuttu :))) bir daha ki ay hamile kaldım o ay aşırı akıntı iltihap gelmişti içim temizlenmişti resmen:) bu arada kist olduğu için yumurtalığımın birini almışlardı 2 sene denemeden sonra sütün buharını denedim hamile kaldım bilemiyorum belki denk geldi ama bende işe yaradığına inanıyorum ( artık koca karı yöntemlerine inanıyorum :D ) Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin .
Canım ben bu süt buharını baya yerde okudum ama nasıl yapıldığını anlamadım tam olarak ne yapmamız gerekiyor anlatır mısın

Regl bittiği günün gecesi İki kilo sütün içine iki üç tane soğan bir demet maydonoz ekle soğanı soymana gerek yok elinle üstünde ki pis kabuğu alman yeterli kaynat biraz. Kovanın içine dök ve buharına otur biraz yakıyor buharı ama dayanılmayacak kadar değil buhar bittikten sonra bi saat kadar oyalan o gece birlikte olun ilişki sonrası hiç kalkma yataktan WC bile gitme. Ben bu şekilde yaptım o ay içinde aşırı temizlendi içim sonrada hamile kaldım zaten. Umarım işe yarar ❤️

Alıntı yapmayı unutmuşum yazdım bakabilirsiniz
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için peki ne kadar süre kalkmıcam yataktan yani zaten normaldede ilişki sonrası ayaklarımı havaya kaldırıp bi yarım saat kadar bekliyorum yataktan onun gibimi. Birde bu uygulamayı kaç gün günde kaç kez yapmam gerekiyor

Bir arkadaşımın rahatsızlığı vardı ilaçlar felan alıyordu aynı zamanda 1.5 sene kadar çocuk da istiyordu ama doktorlar bu ilaçları kullanırken zor demişti ama bu şekilde bahsettiğiniz gibi koca karı yöntemiyle hamile kaldı kendisine ne yaptılar bilmiyorum antepte eski bir ebeymiş fazla detay da bilmiyorum ama bu şekilde kalan varmış demekki

Geçen sene kaplıca olan bir yere gitmiştik ben girmek istemedim yakınlarda da gençlik suyu denilen bir yer vardı amacım o sudan içmekti hamile kalmayı kolaylaştırdığı yazıyordu. Farklı bir tadı vardı içmiştim ve 2 ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. Açıkçası uzun süre olmamıştı denemeye başlayalı ama ben sabırsız olduğumdan o suyu denemek istemiştim. Gebeliğim 2. ayında kalp durması sonucu sonlandırıldı ama belki gebe kalmaya o suyun etkisi olmuştur. O suyun tanıtım metnini alta bırakıyorum.

Gençlik Suyu

Ilıca Suyundan bağımsız çıkan Gençlik Suyu soğuk, hafif ekşi ve tatlı su olup, madensel bir kokuya sahiptir. Miktarı az fakat radyoaktivitesi yüksek bir sudur. Demiri eriten bu suda, silikat asit, karbonik asit, arsenik(insan sağlığına zararsız oranda),Klosulfate, klazik ve radyoaktif kimyasal bileşimler bulunmaktadır.
Gençlik Suyunun böbrek taşı ve idrar yolları rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, mide bağırsak hastalıkları, hücre yenilenmesi, uzun süre çocuğu olmayanların çocuk sahibi olabilmelerinde etkili oldugu görülmüştür

Back
X