- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.091
- 598
:)))) Degişikmiş.eşimi konuşmadım farkındaysan yuvarlak bir yorum yaptım kasıtsız ki eşim bana kendimi herzaman özel hissettirireşiyle önplana çıkan sensin burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) Degişikmiş.eşimi konuşmadım farkındaysan yuvarlak bir yorum yaptım kasıtsız ki eşim bana kendimi herzaman özel hissettirireşiyle önplana çıkan sensin burada
evet :):)))) Degişikmiş.
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben![]()
Ben bekarım evli ve eşine istediğini yaptıran bir abla vardı eski İşyerim de
Söylediklerini aktarıyorum
Eşim eve geleceği zaman yemeğin tuzuna değil ayna da kendime bakarım
Her istediğin de yatağa girmem ama sadece o iş olacağı zaman cilveli de olmam genel de de yapmaya çalışıyorum bu önemli evlenince bunu unutma
Yemek önemli düzen önemli
Peşim de dolandığın da kalbimi kır sonra hemen yanına koşmamı bekle olmaz tabi bunu söylerken cilveli ve uzatmadan söylüyorum
İstemediğim şeyleri tek sefer de söylemiyorum adama doyumsuz muş gibi görünmenin anlamı yok
Eğer bir şeye kızdıysam trip atarım ilk gün biraz sonraki günlerde biraz daha bakımlı (Makyaj değil önemli olan) olurum... Cilve kesinlikle önemli çıldırıncaya kadar devam
Şuan çok şükür istediğimi Yapar özledim sesini der arar belki Ama başta çok dikkat ettim sonrasında zaten o sana önem veriyor
Bunlar hatırladıklarım
Bir bayan daha var onun da eşi her istediğini yapardı ki onlar 16 yıllık evli ve normal dışarıda Orta yaşlı çift gibiler dışarıda ama o kadınının da dediği cilve en önemlisi
erkeklerle ilgili genel bir algı mı bu? mesela ben çok uzun bir zaman hatta hala zaman zaman yaşıyorum bunu. kesin kızacak eyvah derdim. sonra farkettim ki aslında bu babamdan kaynaklanıyormuş. babam sert, ne zaman neye kızacağı belli olmayan biri. küçük yaştan beri bu yerleşmiş bende ki erkekleri sinirli her an kızabilir bir cins olarak yerleştirmişim beynime. bunun farkına varmamla bişeyler Değişti de bu Yüzden soruyorum sizinde böyle bir algınız olabilir mi?Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben![]()
Elinize sağlık, edinilmiş çaresizliğimize dikkat çekmişsiniz. Memleket kütük dolu olunca, az yontulmuşu Abdurrahman Çelebi ayarında oluyor. Hep beraber çekmemenin bir yolu olmalı :)Tamamen ve tamamen erkekten kaynaklanıyor. O kök sokturen kadının karşısında da bi öküz olsun bakayım nasıl kök sokturuyor. Ha bazılarımız çeker bazılarımız cekemez bosar bu adamlari. Ama adam agresifse ve odunsa kadin boşamak ya da alttan almaktan başka seçeneği yok. O yüzden azcik yontulmuş bi odunsa hep beraber çekmeye devam![]()
Ah o yol keske bulabilsek :)Elinize sağlık, edinilmiş çaresizliğimize dikkat çekmişsiniz. Memleket kütük dolu olunca, az yontulmuşu Abdurrahman Çelebi ayarında oluyor. Hep beraber çekmemenin bir yolu olmalı :)