Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

e siz müdahale etmezseniz kadın devam eder tabi. kendi kendine sizin rahatsız olduğunuzu anlamasını mı bekliyosunuz.

Büyütülcek hiçbirşey yok,neden herşeyi eşinize söylüyorsunuz, erkekler bu tarz şeyleri sevmezler, söyle istemediğini görümcene,sonra kadınlar niye dırdırcı:)

Bana normal geldi gorumceniz hic kimse hasta diye yemek goturmez sizi fazla benimsemis ve de hamileligin de vermis oldugu duygusallik sizi fazla alingan yapmis bu kadar dusunmeyin sters bebegiize Zara verir madem rahatsiz oluyorsun uyar mesafe koy esinle huzurunu kacirmana gerek yok

Çok fazla art niyet göremedim ben ya ,bende hamileyim 9 yıl sonra olunca tabi herkes çok sevinçli ,bak oda takımını görümcem aldı benim hayalim babacikla gidip seçip alacaktik herşeyini birlikte yapacaktık ama valla daha 200 TL çıkmadı cebimden ,mevlit hediyeliklerinden tut , lohusa geceligime ,bebeğin giysilerine kadar aldı ,biberonlari su marka olsun bunu şu marka alalım vs .. iyi niyetinden yapıyor isimede gelmiyor değil ,güzel düşünün onun çocuğu varsa Taha tecrübeli olduğunu kabul edin

Yetti artik diyecek nevar yaptiklarinda? 10 kere tekrar tekrar okudum hic bir sey yok. Abartmayin bukadar yazik burda boyle yazdiginizi bilse ne kadar uzulur. O bebek sizin yavrunuz siz annesisiniz ama o da halasi ,kani cani tabii ilgilenicek, yemek yapmayi teklif edicek ne var bunda bu kadar kadin ayni seyi soyluyorsa bir bildikleei vardir. Saglikla kucaginiza alin insallah yavrunuzu

Sevgili arkadaşım görümcen bana seni düşünen biri gibi geldi; ama şöyle de bir şey var ki bazen çok düşünülmek de insani sıkar. Kendini yetersiz biri gibi hissettirebilir. Seni anlıyorum. Tahminim ne sen ne de görümcen kötü niyetli değilsiniz. Yapılacak şeye gelince;

Öncelikle eşine annesini babasını yada kardeşini çok eleştirmemelisin. Çünkü nasıl senin için annen baban kardeşin değerli ise; onun için de öyle. Herkes üzülür kırılır yakınlarına laf geldi mi ve bu kocan seni sevmiyor demek değil asla. Kardeşini savunmasını sakın seni sevmiyor gibi yorumlama. Kendini onun yerine koy ne demek istediğimi anlarsın. Mesela o sana dese annen kardeşin vs şöyle böyle yakınsa sen demez misin ona hayır onlar iyi niyetli sen yanlış anlıyorsun diye?

Yapman gereken eşine kardeşini kötülemekten ziyade görümceni kibar bir dille uyarmak. Madem senden büyük; iyi niyetini anlıyorum ama biraz bunalmaya başladım hamilelik de yapıyor böyle aşırı ilgiye gelemiyorum vs olabildiğince kibar bir dille onu uyar emin ol üstüne çok gelmeyecektir daha rahat bırakacaktır belki biraz alınır başta ama sonra o da geçer kendini ve evliliğini yıpratma canım
Öncelikle hayırlı ramazanlar.
4 aylık hamileyim.sorunlu bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden hiçbir hayatım kalmadı zaten derken az da olsa hafifledi .bunada şükür bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar konum ise aslında dert ettğim sey.
Hamileliğim boyunca eşimle çok bi sıkıntı yaşamadım yani ilgisizliğini filan dert etmedim diyelim.dert ettiğim sey.görümcem.biraz değil fazlasıyla bilmiş.vitaminlerini içiyo mjsun onu yedin mi bunu yedin mi .bişi olursa bana sor.artık yettii .sanki ben ilaç içmeyi akıl edemiyorum beslenmemi önemsemiyorum sanki bende beyin uok ben bilmem ben cahilim o kontrol altında tutuyor.görümcemi henüz kibarca uyarmadım çünkü sağlam bozucam kibar filan olamicam.yaşıda benden 10 yaş büyükseni düşünüyor iyi niyeyli vs diyenleriniz olacak ama az çok tanıdıgım için öyle algılamıyyorum söylemlerini.eşime de aöylediğimde benden yana hiç olmadı agız dalaşına girdi ufaktan.
Yanii ablası onun gözündebeni ve bebeği düşünen iyi biri.buna karşılık kötü ben oluyorumbeni anlamıyosun bisey söyleyünce ben kötü olıyorum dedim .benim beynim yok mu anne olacak kişi benim herseyi en iyi sekilde ben yapmaya çalışmaz myım diyorum. Ama yok yok yok.nankör oluyorum kısaca.
Evlerimiz yakın rahatsızımbiraz dediğim için görümcem yemek getiriyim ilaç getiriyim vs dedi istemediğimi belirttim neden biliyo musunuz onlar böyle sanki göstermelik iyiylik yapıuo gibiler bişi olınca ben laf söyleyincede eşimin gözünde ben kötü oluyorum.eşime de anlattım böyle amaa beni anlayan bi adam yok.uzun oldu kusura bakmayın.

Görümcem belki art niyetlidir.belki değildir.bunu en iyi sen bilirsin. Yaşayan tanıyan bilen sensin.benimde birkac yil önce aşırı derecede adet sancılarım oluyordu. Öyle böyle değil. Birkaç kere agrıdan bayıldığım bile olmuştu. Hastaneye zor yetistiriyorlardi serum vurulmak için. Bir keresinde hastanede sedyede bayıldim. Doktor agridan vücudumun şoka girdiğini söylemiş. Sezeryan oldum o agrının yanında sinek ısırığı gibi yani. Bir tane ağrı kesici bile içmedim sezeryandan sonra. O derece bir agri. Kayınvalidem de bunu bildiği için ve sağlıkçı olduğu için böyle bir adet sancısı olmam durumunda hemen kendisini çağırmamı .hastaneye gitmekle uğraşmami bana iğne yapacağını söyledi. Yine öyle bir adet ağrısı geldiğinde kayınvalidemin bu samimiyetine güvenerek kendisini aradım çağırdım. Birkaç gün sonra duydum ki insanlara beni neden çağırıyor. binsin bir taksiye hastaneye gitsin demiş. Eşime sürekli beni çok sevdiğini söylüyor. Yalnız kalınca seni hiç sevmiyorum diyor bana. 6 aydır görüşmüyorum. Arada eşimle bana ufak hediyeler yolluyor. Artık yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyor. Yolladığı hediyeleri açıp bakmadan eşimin gözü önünde çöpe attım. Ne yapsa batıyor artık. Yani demem o ki seninde görümcenle aranda bizim bilmediğimiz birçok şey vardır. Yoksa durduk yere niye bu kadar kafaya takasın

sizin kalbiniz kararmış, bence bu düşüncelerinizi görümcenize de söyleyin sizden uzak dursun.

Ay keşke yapsalarda göstermelik yapsalar. Kalbinizi temizleyin azcık

Benim kaynanam da böyle. Onu yap bunu da yap bebek iyi beslensin hergun arar, ayy kötü olsam haber ederim zaten..:bicak: Bazen boğazına yapışmamak için kendimi zor tutuyorum :KK11:

Öncelikle hayırlı ramazanlar.
4 aylık hamileyim.sorunlu bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden hiçbir hayatım kalmadı zaten derken az da olsa hafifledi .bunada şükür bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar konum ise aslında dert ettğim sey.
Hamileliğim boyunca eşimle çok bi sıkıntı yaşamadım yani ilgisizliğini filan dert etmedim diyelim.dert ettiğim sey.görümcem.biraz değil fazlasıyla bilmiş.vitaminlerini içiyo mjsun onu yedin mi bunu yedin mi .bişi olursa bana sor.artık yettii .sanki ben ilaç içmeyi akıl edemiyorum beslenmemi önemsemiyorum sanki bende beyin uok ben bilmem ben cahilim o kontrol altında tutuyor.görümcemi henüz kibarca uyarmadım çünkü sağlam bozucam kibar filan olamicam.yaşıda benden 10 yaş büyükseni düşünüyor iyi niyeyli vs diyenleriniz olacak ama az çok tanıdıgım için öyle algılamıyyorum söylemlerini.eşime de aöylediğimde benden yana hiç olmadı agız dalaşına girdi ufaktan.
Yanii ablası onun gözündebeni ve bebeği düşünen iyi biri.buna karşılık kötü ben oluyorumbeni anlamıyosun bisey söyleyünce ben kötü olıyorum dedim .benim beynim yok mu anne olacak kişi benim herseyi en iyi sekilde ben yapmaya çalışmaz myım diyorum. Ama yok yok yok.nankör oluyorum kısaca.
Evlerimiz yakın rahatsızımbiraz dediğim için görümcem yemek getiriyim ilaç getiriyim vs dedi istemediğimi belirttim neden biliyo musunuz onlar böyle sanki göstermelik iyiylik yapıuo gibiler bişi olınca ben laf söyleyincede eşimin gözünde ben kötü oluyorum.eşime de anlattım böyle amaa beni anlayan bi adam yok.uzun oldu kusura bakmayın.
Canim seni cok iyi anliyorun sesini cikarmayip cikarmayip kotu patlayanlrdansin bir sey soylediginde bagirmadan sag ol abla ben de senin kafdar dusunuyorum cocugumu da kendimi de de

Back
X