Kocam abimden aldığı cesretle zaferini ilan ettiiii.

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Herkese iyi akşamlar.
Daha öncede sıkıntılı 1-2 konu açmıştım.
Bir sonuç elde edemedik üzerine konuşmadan devam ettik.neyse eşim geçen haftadan beri hasta.elimden gelenin fazlasını yaptım bebekler gibi baktım.isteyerek içimden gelerek.kaç gündür onnla birlikte evdeydim çık hava al dedi.tmm o zaman dip bıyamı yaptırırım dedim.söylendi ne acelesi varmış. (2 aydır zaten bekletiyorum.karda çıkmışken sokakta gezmiyin kuaföre gidiyim dedim).
Para istedim mır mır konuştuu.ayy tammm dedim senden para istenmio.eşim fazlasıyla cimridir.üstten sıkar alttan yalar.annem iehir dışından gelmişti para vermişti o parayla gittim kuaföre.
Geldim odaya yanınagittim ateşine baktım bişi istio musun dedim.biraz sevdim de onu.odadan çıktımm.içeriye geçtim.2 dk sonra kalktı geldi.odaya hayvan gibi girmee insan gibi sessiz gir dedi.ne oldğunu anlayamadım.lanet olsun dedi.bi daha şokladım.başladım ağlamaya.brn ablamın evine gittim.(evden çıkmam hata ama insan durmak istemio o an.)
Ablama geldim.ara annenimi kimi arıosan çıksın gelsinler dedi.tmm dedim aradım annemi anlattım olayı.babamla konuşun bana napacagımı söleyin dedim.babam kudurdu eşime kötü konuştu arkasından.dedim anneme babamla olmicak sağı solu belli olmaz ben abimle konuşayım.aradım abimi böyle böyle dedim.abimde evden çıktıgım için çok kızdı bana.nese eşimi aradı demiş ki eti senin kemiği bizim.bu lafıda eve döndüğümde eşim ağzından kaçırdı.yıkıldım resmen.insan ailesine sığınaöıyormuş .eşimi daha da cesaretlemdirmiş oldu.gelecek bi evin yok dedi abim.namusauzluk olmadan o evden çıkamazsın dedi. Kısaca ailem annrm hariç kimse arkamda durmadı.eşim şuan zafer kazanmış gibiözgüvenimi kaybettim
Daha çok detay var uzun oldu diye yazamıyorum.aralarda yazarım sorarsanız.not olarak eşim şuan bana köpek gibi davranıyor.

burda kızman gereken kişi ailen, bence birilerinden para bekliyo olmanın ağrına gitmesi lazım, özellikle arkanda kimse yokken.. Ben hep şunu derim, ailen arkanda olabilir ki bu çok önemlidir, allah korusun hepsi bir gün ölecek o zaman nolucak? Her zaman bu mantıkla bir hayat yaşamak gerektiğine inanıyorum. Şu an kendine en büyük kötülük çalışmaman..

Valla ben kocanda öyle evden gidecek bi şey göremedim. Her evde tartışma olur. Adam hasta sinirleri bozulmuştur.
Fazla büyütmüşsün olayı

burda kızman gereken kişi ailen, bence birilerinden para bekliyo olmanın ağrına gitmesi lazım, özellikle arkanda kimse yokken.. Ben hep şunu derim, ailen arkanda olabilir ki bu çok önemlidir, allah korusun hepsi bir gün ölecek o zaman nolucak? Her zaman bu mantıkla bir hayat yaşamak gerektiğine inanıyorum. Şu an kendine en büyük kötülük çalışmaman..
Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormaz
.

Valla ben kocanda öyle evden gidecek bi şey göremedim. Her evde tartışma olur. Adam hasta sinirleri bozulmuştur.
Fazla büyütmüşsün olayı
Evden çıkmam hata oldu farkettim ama sonradan.2 saat sonra geri geldim ama çıkmış oldum bi kere

Ara annene anlat, olayi abime devrettin bak ne oldu diye. Ya da babana anlat. Kimden fayda varsa artik.

babanızın verdiği tepkiyi anlamadım ben, size mi kötü konuştu eşinize mi? gel falan demedi mi?

İşe gir çalış .
Eğitim seviyeni yükseltecek aktivitelerde bulun .
Eşinin gözünde o ezik , güçsüz , muhtaç profilinden çık bakalım neler oluyor .
Adam kapında kul köle olur . Bu tipler böyle ...

Bu arada evden çıkman hata değil ! Kendini sakın suçlama .

Kadın sığınma evlerine gitseniz? Ne eşiniz ne başta abiniz olmak üzere aileniz adam değilmiş.

Ekonomik gücünüz olsa eşine de ailene bas küfürü çık git derdim.

Ah şu kadınlar niye böyle hayatları reva görürler kendilerine anlamıyorum.

Ablam sen yetişkin bir insan değil misin? Niye babanı arıyorsun. Niye annene ablana haber veriyorsun. Baban için ne yapacağı belli olmaz demişsin abi bildiğin dengesiz çıkmış. O abi kim allah aşkına. Yerim ben öyle abiyi. Madem gidecek bir evin yok o abiyi de sil hayatından.

Eşine gelecek olursam hastayken karısı bakmış ilgilenmiş diye haddini aşmış. Sen sevdikçe ilgi gösterdikçe degersizlesmisin. Sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davranacaksın bu kadar basit. Biraz dişli olun yahu.

İşe gir çalış .
Eğitim seviyeni yükseltecek aktivitelerde bulun .
Eşinin gözünden o ezik , güçsüz , muhtaç profilinden çık bakalım neler oluyor .
Adam kapında kul köle olur . Bu tipler böyle ...

Üvretliyi geçtimm icretsiz kusr vardı çok iatediğim bir branş ona bile göndermedi benii.elimi kolumu bağlıyor
Sırf ona mubtac olayım.gelişmiyimm.

Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormaz
.

ben şu olayı cidden anlamıyorum, eşim çalıştırmıyor diyorsunuz ya nasıl yapıyor bunu, he hadle, ne cürretle, o size çalışmayacaksın diyor siz de emret paşam mı diyorsunuz,
sanane benim iş hayatımdan diyemiyor musunuz? o zaman işte böyle 3-5 liranın hesabıya uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Ablam sen yetişkin bir insan değil misin? Niye babanı arıyorsun. Niye annene ablana haber veriyorsun. Baban için ne yapacağı belli olmaz demişsin abi bildiğin dengesiz çıkmış. O abi kim allah aşkına. Yerim ben öyle abiyi. Madem gidecek bir evin yok o abiyi de sil hayatından.

Eşine gelecek olursam hastayken karısı bakmış ilgilenmiş diye haddini aşmış. Sen sevdikçe ilgi gösterdikçe degersizlesmisin. Sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davranacaksın bu kadar basit. Biraz dişli olun yahu.

2 gündür konuşmadım .ailemi o arattı bende kuyruğu düşürmemek için tamam ararım dedim aradım.aynen öylee fazla değer verdim.abimi zaten sildim beni aryıp sorma dedim.arıo beni sıkıntı var mı diye.olsa sana mı söylerim acaba.
babanızın verdiği tepkiyi anlamadım ben, size mi kötü konuştu eşinize mi? gel falan demedi mi?

Back
X