Kocam abimden aldığı cesretle zaferini ilan ettiiii.

Abine tek soyleyecegin cümle etimde benim kemiğimde kimse hayatıma müdür edemez o kimmiş ki seni o mu büyütmüş bu hale getirmiş çocuk var mı peki

Baba gwl kızım ben sana bakarim deseydi o adam var ya bi daha korkusundan agzini acamazdi. Haa korkuyla nereye kadar o ayri. Ya kendinize guvenin azicik ayrilin olmuyosa,çalışın kurun kendi hayatinizi. Hayat gwcer mi böyle biriyle

Nereye kadar bu şekilde dayanacaksın peki o abi de ne abiymiş allahım kolaylık versin size.

Herkese iyi akşamlar.
Daha öncede sıkıntılı 1-2 konu açmıştım.
Bir sonuç elde edemedik üzerine konuşmadan devam ettik.neyse eşim geçen haftadan beri hasta.elimden gelenin fazlasını yaptım bebekler gibi baktım.isteyerek içimden gelerek.kaç gündür onnla birlikte evdeydim çık hava al dedi.tmm o zaman dip bıyamı yaptırırım dedim.söylendi ne acelesi varmış. (2 aydır zaten bekletiyorum.karda çıkmışken sokakta gezmiyin kuaföre gidiyim dedim).
Para istedim mır mır konuştuu.ayy tammm dedim senden para istenmio.eşim fazlasıyla cimridir.üstten sıkar alttan yalar.annem iehir dışından gelmişti para vermişti o parayla gittim kuaföre.
Geldim odaya yanınagittim ateşine baktım bişi istio musun dedim.biraz sevdim de onu.odadan çıktımm.içeriye geçtim.2 dk sonra kalktı geldi.odaya hayvan gibi girmee insan gibi sessiz gir dedi.ne oldğunu anlayamadım.lanet olsun dedi.bi daha şokladım.başladım ağlamaya.brn ablamın evine gittim.(evden çıkmam hata ama insan durmak istemio o an.)
Ablama geldim.ara annenimi kimi arıosan çıksın gelsinler dedi.tmm dedim aradım annemi anlattım olayı.babamla konuşun bana napacagımı söleyin dedim.babam kudurdu eşime kötü konuştu arkasından.dedim anneme babamla olmicak sağı solu belli olmaz ben abimle konuşayım.aradım abimi böyle böyle dedim.abimde evden çıktıgım için çok kızdı bana.nese eşimi aradı demiş ki eti senin kemiği bizim.bu lafıda eve döndüğümde eşim ağzından kaçırdı.yıkıldım resmen.insan ailesine sığınaöıyormuş .eşimi daha da cesaretlemdirmiş oldu.gelecek bi evin yok dedi abim.namusauzluk olmadan o evden çıkamazsın dedi. Kısaca ailem annrm hariç kimse arkamda durmadı.eşim şuan zafer kazanmış gibiözgüvenimi kaybettim
Daha çok detay var uzun oldu diye yazamıyorum.aralarda yazarım sorarsanız.not olarak eşim şuan bana köpek gibi davranıyor.
destekçin yoksa ayrılmak çok zor ilk başta sevdiklerin arkanda olursa ayrılık sürecin daha kolay geçer incinmeden.

Çalış çalış çalış...

Önce kocan olacak deyyusu dinleme gir bir işe çalış. Onun davranışına göre -ki bence bu adam için zaman kaybı ama neyse- pinti adamlar için nimettir eve para girmesi belki insancıllaşır. Eğer hala aynıysa git babanın yanına boşan.

Ve mutlaka baban veya kocan kim olursa olsun alacağın maaşın tamamını ellerine sayma. Kendine yatırım yap.
Gördüğün gibi sizin ailenin erkeklerinden hayır yok.

bu kadar küçük mesele neden ailelere intikal etti anlayamadım? neden anneni babanı abini falan aradın ki? kopuk mu anlatmışsın, saçma bişey mi olmuş anlayamadım..

Eşinin bu şekilde davranmasının altında başka nedenler olmalı birden parlamadı heralde öncesinde yaşanmış birşeylermi oldu abinin sana destek olmamasıda üzücü bir durum yani bilemiyorum

ABİN IYI BIRI DEĞİL. hem insan olarak hem bakis acisi olarak sanki dünya ilerlemis abin ilk çağdan kalan tarihi esermiş bu ne zihniyet arkadaş...neyse gelelim eşine çalışmalı ayaklarını yere basmalısıñ maaş kartinida asla kocana vermemeli ve kocadan para istememelisin ...başda bu zaten seni kendine basit kiliyor ...

Çalışmıyorsun ailen arkanda değil, o zaman bu çileyi çekeceksin denecek birşey yok

Abin tam bir gerizekalı...

Eşin de ruh hastası....

Sana köpek gibi de davranıyormuş...

Biraz yanlız kalsın bir müddet baktın kendini size affetirmiyor boşanın...

Birde cimri imişşş salak :kusmuk:

Abini tuvalete at sifonu üstüne çek!
Acilen bir işe gir baba evine para getirirsen herkes seni sever ister.
Abisini tuvalete atmasına gerek yok, adamın yeri orası belli ki:sopa: Eti senin kemiği bizimmiş, abinin Eti'ni de kemiğini de kurda kuşa yem etmek lazım :sinirli:

Back
X