Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abine tek soyleyecegin cümle etimde benim kemiğimde kimse hayatıma müdahale edemez o kimmiş ki seni o mu büyütmüş bu hale getirmiş çocuk var mı peki
destekçin yoksa ayrılmak çok zor ilk başta sevdiklerin arkanda olursa ayrılık sürecin daha kolay geçer incinmeden.Herkese iyi akşamlar.
Daha öncede sıkıntılı 1-2 konu açmıştım.
Bir sonuç elde edemedik üzerine konuşmadan devam ettik.neyse eşim geçen haftadan beri hasta.elimden gelenin fazlasını yaptım bebekler gibi baktım.isteyerek içimden gelerek.kaç gündür onnla birlikte evdeydim çık hava al dedi.tmm o zaman dip bıyamı yaptırırım dedim.söylendi ne acelesi varmış. (2 aydır zaten bekletiyorum.karda çıkmışken sokakta gezmiyin kuaföre gidiyim dedim).
Para istedim mır mır konuştuu.ayy tammm dedim senden para istenmio.eşim fazlasıyla cimridir.üstten sıkar alttan yalar.annem iehir dışından gelmişti para vermişti o parayla gittim kuaföre.
Geldim odaya yanınagittim ateşine baktım bişi istio musun dedim.biraz sevdim de onu.odadan çıktımm.içeriye geçtim.2 dk sonra kalktı geldi.odaya hayvan gibi girmee insan gibi sessiz gir dedi.ne oldğunu anlayamadım.lanet olsun dedi.bi daha şokladım.başladım ağlamaya.brn ablamın evine gittim.(evden çıkmam hata ama insan durmak istemio o an.)
Ablama geldim.ara annenimi kimi arıosan çıksın gelsinler dedi.tmm dedim aradım annemi anlattım olayı.babamla konuşun bana napacagımı söleyin dedim.babam kudurdu eşime kötü konuştu arkasından.dedim anneme babamla olmicak sağı solu belli olmaz ben abimle konuşayım.aradım abimi böyle böyle dedim.abimde evden çıktıgım için çok kızdı bana.nese eşimi aradı demiş ki eti senin kemiği bizim.bu lafıda eve döndüğümde eşim ağzından kaçırdı.yıkıldım resmen.insan ailesine sığınaöıyormuş .eşimi daha da cesaretlemdirmiş oldu.gelecek bi evin yok dedi abim.namusauzluk olmadan o evden çıkamazsın dedi. Kısaca ailem annrm hariç kimse arkamda durmadı.eşim şuan zafer kazanmış gibiözgüvenimi kaybettim
Daha çok detay var uzun oldu diye yazamıyorum.aralarda yazarım sorarsanız.not olarak eşim şuan bana köpek gibi davranıyor.
Abisini tuvalete atmasına gerek yok, adamın yeri orası belli kiAbini tuvalete at sifonu üstüne çek!
Acilen bir işe gir baba evine para getirirsen herkes seni sever ister.