Kocam aldatıyor galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi ülkene gidersin , çocukları asla vermem dedi daha önceki tartışmalarda. Bahane değil ve komik değil. Çaresiz bir durumdayım paylaştım alay konusu etmeyin. Benim ne halde olduğumu bilemezsiniz
Şu çocukları alır uydurması bahanesi altına girmeyin ya biriniz de çıksın erimdir beyimdir seviyorum aldatsın yapışırım desin hep mi aynı olursunuz ya 😀
Bak ciddi ciddi söylüyorum ya gururunla kendin ayrıl bu pislikten
Ya da zaten bu bir gün yırtık birini bulur avucuna alırsa kadın da bunu kapıya kendileri koyar seni

Madem boşanmayacaksınız kocanıza soru sormayın o zaman. Neden kurcalıyorsunuz?Sizin de kafanız rahat olur. Vah vah tüh tüh, biz ne diyelim şimdi:)

Tabii kesin alır çocukları 😂😂 Adam yeni aşklara yelken açma kafasında ayak bağını ne yapsın. Bu bahane olmamış. Şeyi deneyin, çocuklarım babalarına çok düşkün ondan olmaz diye
Hahahahajja
Tam da bunu yazmaya gelmiştim
Çocuklarım babalarına çok düşkün lafı bunların nezdinde mükemmel bir bahane
Gurursuzluklarına harika bir kılıf
O kadar iyi bir anne ki kendisi, bu gurursuzluğa çocukları için katlanıyor

Şu çocukları alır uydurması bahanesi altına girmeyin ya biriniz de çıksın erimdir beyimdir seviyorum aldatsın yapışırım desin hep mi aynı olursunuz ya 😀
Bak ciddi ciddi söylüyorum ya gururunla kendin ayrıl bu pislikten
Ya da zaten bu bir gün yırtık birini bulur avucuna alırsa kadın da bunu kapıya kendileri koyar seni
Aaa mükemmel kocayı hep o dışardaki orospu kadınlar ayartmıştır kesin

Boşamayı düşünmüyorsanız bize hangi kısmını soruyorsunuz.Madem boşamayacaksınız keşke bildiğinizi belli etmeseydiniz en azından biliyo da yutuyo rahatlığı vermezdiniz.Yerinizde olsam bulduğum tüm kanıtları toplar elde tutardım en azından.En kısa sürede iş bulur para kazanmaya başlardım.Size bunları yapan adamin iki gün sonra sizi kapıya koymama garantisi yok hep o korkuyla mı bekleyeceksiniz önlem alın.Birde sizin için ailesini silen adam vakti gelir başkası içinde sizi siler.

Bazen de bana zaman tanı, zamanla değişecek diyor. Sen soğuttun beni dedi, ben ne yaptım anlamıyorum. Söylemiyor da. Zamanla düzelecek diyor , ne düzelecek acaba. Büyük ihtimal keyfime bakacağım kızlarımla, boşanmak çare değil benim durumumda.

O zamanla dediği şey
"Ben biraz takılayım kadınlarla sen kenarda dur. Işim bittiğinde, canım sıkıldığında sana gelirim.. sen otur çocuklarıma analık bana da hizmetçilik yap o sıra " demek.

İnsanın önce kendine saygısı olacak. Siz kendinize saygı mı duyuyorsunuz ki eşiniz size duysun.
Umarım kızlarınız ileride daha güçlü karakterler olurlar.. şu duruşunuzdan etkilenmezler

O kadar zor şartlarda evlendik ki, o ailesini benim için terk etti. Her şey çok güzeldi, bir an bozuldu. Kizlarim babalarına çok düşkün, bende dediğim gibi seviyorum. 6 sene içinde herseyimi verdim bu evlilik için, hiç bir şeyimiz yoktu. Şimdi her şey varken , her şeyi ben ve eşim yaratmışken hazırı terk edip başka birisine vermem. Boşanmak kolay, ama sonrası ben ne yapabilirim? O soru da aklımdan çıkmıyor. 2 çocuk, ailem yurtdisinda ve ben o ülkeye giremiyorum yasagim var. Burda kalsam nasil 2 cocukla geçinecegim? Eşim calistirmadigi için hep evdeydim, işim bile yok.
Ailesini eş için terk eden sizi mi terk etmez

Evliliği değil de kendını kurtarmaya ihtiyacın var gibi burdan bakınca . İş bul al çocuklarını kendı hayatına bak .

Evet, eşin seni aldatıyor. Sen de bunu çok iyi biliyorsun, boşanmayacağın için aynı hayatını yaşamaya devam et.

O kadar zor şartlarda evlendik ki, o ailesini benim için terk etti. Her şey çok güzeldi, bir an bozuldu. Kizlarim babalarına çok düşkün, bende dediğim gibi seviyorum. 6 sene içinde herseyimi verdim bu evlilik için, hiç bir şeyimiz yoktu. Şimdi her şey varken , her şeyi ben ve eşim yaratmışken hazırı terk edip başka birisine vermem. Boşanmak kolay, ama sonrası ben ne yapabilirim? O soru da aklımdan çıkmıyor. 2 çocuk, ailem yurtdisinda ve ben o ülkeye giremiyorum yasagim var. Burda kalsam nasil 2 cocukla geçinecegim? Eşim calistirmadigi için hep evdeydim, işim bile yok.
Her seyini versiysen susmayı da dene? Hepimiz evlenince oh rahata garantiledik diye bir sey söz konusu olmuyor. Hic birimizin bi garantisi yok. Bahanelerinizi kendinize saklayın sevdigim icin bosanmak istemiyorum deyin bu kadar basit.
Bu sürecte kendine çalışmanızı tavsiye edebilirim belki pişman olursun da fikrin degisebilir böyle bi evlilik nereye kadar gidebilir

Numarayı arıyorum açmıyor ki, wp den yazdım okudu cevap yok. Ama aldatiyormusun sorusuna da, birisi olsa söylerim saklamam diyor. Ay valla kafayı yiyeceğim.
Aldatıldığınız bu kadar açıkken, neden bekliyorsunuz inanın anlayamadım. Siz böyle yaptıkça devam de etseniz bu adamın size nokta kadar saygısı kalmayacak emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X