• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aldattı

melek ece

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
27
10
18
48
Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin

Siz aynı şeyi yapsanız o ne yapardı? Öyle düşünün ve kararınızı verin. Erkekler ne tuhaf ya hem kendi sorunu yüzünden seks bitmiş hem yapabildiği an koşarak başkasına gitmiş ye allam ya.

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin

Bir sürümsoru var kafam da kızlar küçük ...Annem kanser boşanırsam çok üzülür ...salak gibi Gül gibi işimi bıraktım 4 yıl önce

Bir sürümsoru var kafam da kızlar küçük ...Annem kanser boşanırsam çok üzülür ...salak gibi Gül gibi işimi bıraktım 4 yıl önce

Tekrardan çalışamaz mısın? Kızlarının yaşı çok küçük değil. Hem kendi ekonomik özgürlüğünüz olur

Bosanmaya niyetiniz yok galiba. Bu durumda bir sey de yapamazsınız. Adama ikinci üçüncü fırsatları da elinizle sunmus olacaksiniz. Şartları uygunlastirip boşanmayı düşünmez misiniz?

Elinden geleni ardına koymayacaksın. Adam aldatmış yahu. Ama boşanma. Sen boşarsan daha rahat takılır. Diğer kadınlara da yazık

Madem ne yardan ne serden geçebiliyorsun,bir sürü de bahane sunmuşsun
Bundan sonra adamı kocan olarak değil şirket ortağın olarak gör.
Kabullenişin başkalarıyla olmasını engellemeyecek çünkü.
Sen bak dalgana o baksın dalgasına,kızma adama ama,gidemeyen sensin.
Yok kızmıyorum zaten gidemedim diye kendimi yiyorum...şimdi hamile kalmasın dan sanı korkmasın dedim gerizekalı sanki ben yapmışım gibi trip atıp başka odaya geçti

Back
X