Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.
Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...
Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...
Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin