Daha önce eşimin alkolünden yana konu açmıştım arkadaşlar.Uzun bir müddet içmemiş tekrar güvenimi kazanmıştı.Ama son iki aydır eve ayakta duramayacak kadar içip geliyordu.Her kavga edişimizde bana içmeyeceğim diye yemin edip kendini affettiriyordu.Bu gün güne yıkıla yıkıla geldi evi.Park yerinde gördüm ayakkabısının teki çıkmış onu giymeye çalışıyordu aradan zaman geçti bu hala gelmedi eve derken kapı çaldı gelen karşı komşum.kocan yine içmiş içmiş 2. kattaki kadının kapısını çalıyor dedi.Kadın zavallım korkmuş kapıyı kitlemiş.İndim hemen aşağıya o sırada jandarmayı aradım.Napıyorsun sen artık milletin karısının kapısınamı dayanıyorsun dedim.Dün kocasını sordular maliyeden onu söylücektim dedi ama ayakta duramıyor okadar sarhoş.Neyse bizim iki arabamız var biri onun üzerine biride benim üzerime.Çabuk dedim arabanın anahtarlarını ver bu evede artık adımını atma dedim.Vermedi itiş kakış yaşadık apartmanın önünde.Neyse bu eve çıktı tabletini almış gidiyorum ben dedim.Arabaları bırak nereye gidersen git dedim.Elinden zorla kendi arabamın anahtarını aldım içten kapıları kitledim bana aramı vermiyormusun al ikisinide parçalayımda sanada yar olmasın banada dedim.Arabalar burun buruna park ediliydi.Taktım geri vitese 5 - 6 kez son sürat çarptım arabasına.Bütün millet balkonlarda ben yukarı çıktım jandarma geldi.Karakola gittik ifade verdim bu olay 2 saat önce oldu.Çok sakin biriyimdir nasıl bir cinnet geçirmişim kendime inanamıyorum şimdi.Arabalar park yerinde şimdi eşim olacak hayvanda karakolda.Karakol bana güvenliğimi sağlamak için devriye ekibini evin etrafında tutacak.Kızlar çok kötüyüm delirdim ben galiba.Yıllarca içme dedim, içiyorsn az iç dedim ne dediysem yapmatı hayatı bana ve kızıma zindan etti.Ayıkken görseniz melek sanki.13 yıllık evliliğimizi, kızını ve beni alkole tercih etti.Ve lanet olası salak ben gerizekalı ben onu seviyorum.Ama alkol tedavisi olmadan ne beni nede kızımı görebilir bugünden itibaren.Şimdi aradı açmadım teli bu adam beni delirtti çok kötüyümmmmmmmmm