Kocam alkolü bana ve kızıma tercih etti arabasını parçaladım

tek dileğim şu günden itibaren alkol tedavisi olmaya razı gelmesi,alkolik olduğunu kabul etmesi, bu yuvanın yıkılmaması.Ne olur benim için dua edin arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var

tabi ki dualarımız seninle ve başka ihticayı olan tüm kadınlarla... ALLAH gönlüne göre versin cnm. inş bi an önce kurtulursunuz :43:

Canım çok üzüldüm. Gerçekten cinnet geçirmişsin. Demek patlama noktasına gelmişsin artık.
Umarım tedaviye yanaşır ama önce sorunu olduğunu kabul etmesi lazım.
Eğer kabul etmeyip aynı tas aynı hamam devam ediyorsa al kızını bir müddet Bursa ya git.
İşin ciddi olduğunu anlasın. Yada onu asla eve kabule etme.
Çok ama çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah biran evvel çözüm için gerekli adımları atarsınız.

ohh iyi olmuş.eve almasaydın inan benimde sinirlerim anlıktır ne yaptığımı sonradan fark ederim. sadece arabayla kalmazdım sanırım adamın heryerini yırtardım.

Allah ıslah etsin eşini, alkol çok zor bir dert

Artık ne kadar bunalmışsın ki işler bu raddeye gelmiş, bırakmak için çabalamazsa affetme, çok zor böyle yaşamak

kadın milleti olarak korkulur bizden, köprüleri yaktığımızda yapacaklarımızı kimse tahmin bile edemez,
13 yıl sabretmişsin, mücadele etmişsin inşallah karşılığını alırsın, yuvanız huzura kavuşur canım.

Durum çok zor da, ben birşeyi anlamadım? Konu sahibi eşim diyor, bir yerde evli olmadıklarından bahsedilmiş, nikahlı eş falan sorulmuş.
Eşi mi değil mi bu adam?

selam kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Dün gece saat 1 gibi arabanın yanına geldi jandarmada kalmayı kabul etmemiş.Annemi aramış ben kızımı ve eşimi çok seviyorum onları asla bırakmam demiş.Arabalar içinde üzülmesin sigorta karşılayacak demiş.Neyse baktım arabasının yanına geldi açı kapıyı yattı.Arabası tüplüydü ben araba çarpık gaz falan kaçırır diye korktum.Kızımla kendi arabamın anahtarını,yorgan ve yastık gönderdim üşümesin diye ne olacak bu bizim vicdanımız bilmiyorum:43:Neyse gece arabada uyudu sabah saat 6 daa kapı çaldı baktım bu kızım hazırlansın hadi okula götürücem dedi bende bugün gitmesin uykusuz kaldı dün geceden diyerek yollamadım.Şarjımı ver ozaman dedi bende verdim.O çıktıktan 5 dakika falan sonra aradım ancak bu saatlerde ayık yakalıyorum seni memnun oldunmu yaptıklarından,biz daha dün içki yüzünden kavga etmedikmi senle dedim.Ben ne yaptım sana dövdümmü sövdümmü dedi.Bende daha beterini yaptın bütün mahalleye rezil ettin beni dedim.Otur bugün iyice düşün alkol bağımlısısın bunu kabul et öncelikle dedim.Ya hastaneye yatar bu alkol tedavisini olur yuvamıza dönersin dedim yada içkiyi tercih edersin dedim tamam dedi kapattık telefonu.Bir daha aradı benim arabam şimdi onda sadece tamponu düşmüş onu yaptırmış yarında jandarmaya gidip kaza için tutanak tutturacakmışız.Bu arada ikimizinde ilk evliliği evliliğimizin ikinci yılında alkol yüzünden boşanmış ve kızım yüzünden tekrar barışmıştık.Ona güvenmediğim içinde bugüne kadar tekrar nikah kıymadım.Ama alkol tedavisini olsun nikah kıymayıda kabul edeceğim.Konumuz nikah değil arkadaşlar lütfen konuyuda saptırmayalım.Şimdi o karar aşamasında eve kesinlikle almayacağım tedavisini olmadıkça:43:

Kızlar çok mutluyum eşim geldi alkolü tamamen bırakmak istediğini,ona bağlandığını ama kurtulmak istediğini ve benim ona destek vermemi istedi bende eve geri aldım.Pazartesi randevu aldık doktora gideceğiz.

Kızlar çok mutluyum eşim geldi alkolü tamamen bırakmak istediğini,ona bağlandığını ama kurtulmak istediğini ve benim ona destek vermemi istedi bende eve geri aldım.Pazartesi randevu aldık doktora gideceğiz.

gözünaydin canim insallah en kisa zaman da kurtulursunuz bu illetten canim benim :16::16::16:

senın adına cok sevındım:emir_bebek: umarım esın kurtulur o illetten

Son düzenleme:
Sizin adınıza çok sevindim..İnsallah cok mutlu olursunuz ve bir daha bu ve buna benzer sorunları yasamazsınız..

Back
X