Kocam ayı gibi bagırdı.Ben de son volüm bağırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyku sorunu bizde de hiç bitmez bende kızıyorum vicdan azabı da çekmiyorum .
Şiddet olmadığı sürece kızmaya karşı değilim , şımarık bir çocuk mutsuz anne demek .
Bazen deliricek gibi oluyorum çok uykusuzluk yaşıyorum .
Dün teyzeler gibi ayak ağrısı çektim ,gece de ben uyuyamadım çünkü sürekli ayaktayım ve yorgunum .

Hayirli geceler arkadaslar
Kocamla aram bozuk. Yaninda çalisan yardimci kadina acil durumlarda istedigi zaman ulasabilmek icin benim eski telefonumu vermek istedi karsi ciktim. Benim iznimi almadan veremezsin dedim.Kadinin telefonu yokmus fakirmis ona acimis.Cok kotu bagirdi evde birsuru telefon var niye vermicekmisim diye bagirdi inledi.Güzellikle konussa belki beni ikna edebilirdi.Aslında beni en cok üzen bugun bende cocuguma bagirdim.uyku vaktinde beni yatakta nöbetci yapiyor...cok yoruluyoum bunaliyorum. 2 saat bazen 3 saat geciyor uyumuyor...optum bende yaticam dedim ,yanima geldi geeel gel dedi ben de yeteeeer imdaaat gibi tuhaf bir sekilde cingene gibi bagirdim...yavrum agladi.Hic adetim degildir bagirmak.kostum yanina kendimi kotu hissediyorum ozur dilerim dedim bekledim uyuttum...Hic iyi degilim ben.Kocamada git evden bosanicam senden dedim.Kendimi delirmiş gibi hissediyorum.
Bazen insan deliriyor...oluyor....hayatin icinde hersey var ...bosanmaya sebep degil bu olay cok bunalmissin sadece

Çok bunalmışsınız belli ki.Eşinize bu kadar tepki verecek bir durum yokmuş ortada.
İyice dolmuşsunuz bu olay da bardağı taşıran son damla olmuş ve çocuğunuza patlamışsınız.
Görüşebileceğiniz arkadaşlarınız falan yok mu?Sohbet eder rahatlarsınız.
Veya sıkıldığınızda çocuğunuzu alın,çıkın dolaşın,parka gidin,dışarıda oynasın,iyice yorulsun.
O zaman daha rahat uyuyacaktır.

Bir telefon vermediniz diye eşiniz niye bağırdı bu kadar , bence siz değilde eşiniz bi anormal, ayrıca vermek zorunda mı arkadaşım, hayrını görme bile yazmışsınız kadına , ne saçma var demekki bir bildiği eb sevmediğim şey, tamam verirsinde emrivaki sanki herkes hayır kurumu işletiyor da burda duyar kasıyor

Son düzenleme:
Kullandigniz bi telefonu vermemekte neden inat ediyosunuz?
Kullanmadigim eski bir telefon.arada cocuklar oyun bakiyor.vermek istemedim çunkü yedegimde dursun diye. Beni pc basina oturttu resimleri pc'ye aktarmami istedi. Aktardim. En sonda tamamm bitti ben bu telefonu aslı ya götürecegim dedi.ben de hayir izin vermiyorum dedim.bana sormadin dedim sonra afedersiniz gercekten ayı gibi bagirmaya basladi.baska tarifi yok.

telefonu niye vermediniz ki? ne olacak yani? iyilik etmş olurdunuz.s rf kadın diye gereksiz kıskançlık etmişsiniz.
Bana sormadan daha öncede eski bi telefonumu yegenine vermisti.sormadan verip duruyor.ben aldim parasi senden cikmadi kafasinda.bana özel eski bir esyam inanin kiskanmadim

Konuyu okudum yorumları okumadım.
Ama acil olarak modlarla görüşün ve "çingene gibi" ifadesini o başlıktan kaldırın.
Başlık (sadece dediğim kısım) ırkçılıktır ve çok çirkindir.

Sonrasına gelince, bir uzmana gidin. Fakir bir kadına telefon vermek isteyen eşinize neden bağırdığınızı anlamadım. Evladınız konusuna hiç girmek bile istemiyorum.

Istemsizce gulen ben miyim :)) optunuz gel geeel dedi ve sizde imdaat diye bagirdiniz.ne diyeyim allahta sizi guldursun :))))

Konuyu okudum yorumları okumadım.
Ama acil olarak modlarla görüşün ve "çingene gibi" ifadesini o başlıktan kaldırın.
Başlık (sadece dediğim kısım) ırkçılıktır ve çok çirkindir.

Sonrasına gelince, bir uzmana gidin. Fakir bir kadına telefon vermek isteyen eşinize neden bağırdığınızı anlamadım. Evladınız konusuna hiç girmek bile istemiyorum.
Ben cok severim cingeneleri irkcilik olarak dusunerek yazmadim. Sesleri cok güzeldir kavgada cok volümlü bagirirlar onu biliyorum. uygun gormezlerse kaldirabilirler. Son volüm bagirdim olarak degistirebilirsiniz Mune Mune teşekkür ederim

Beni anlamiyorsunuz ben esime bagirmadim aksam uyku vaktinde cocuguma bagirdim.gel gel deyip beni nöbetci yapiyor diye.her zaman 3-4saat uyku zamaninda uyuyana kadar yanindayim.bu sefer belim agridi kucucuk yatakta.2 saat durabildim sonea sen uyu dedim öptum.yanima koştu gell gell diye yavrum.ay yeterr imdaat kendin uyu dedim.

Ben cok severim cingeneleri irkcilik olarak dusunerek yazmadim. Sesleri cok güzeldir kavgada cok volümlü bagirirlar onu biliyorum. uygun gormezlerse kaldirabilirler. Son volüm bagirdim olarak degistirebilirsiniz Mune Mune teşekkür ederim

Ben sevip sevmediğinizi bilemem. Eminim ki seviyorsunuzdur.
Ama başlık genel anlamda okunduğunda sevimli bir şey ifade etmiyor. Bu yüzden çok çirkin durmuş.
Modlar değiştirirse iyi olur.

Ben sevip sevmediğinizi bilemem. Eminim ki seviyorsunuzdur.
Ama başlık genel anlamda okunduğunda sevimli bir şey ifade etmiyor. Bu yüzden çok çirkin durmuş.
Modlar değiştirirse iyi olur.
Ne guzel yorumlarinizla rahatlattiniz beni.sagolun

Bugun daha iyiyim. konumu kapatabilir misiniz sevgili Mune Mune
Konu basliginda kusurum olduysa afedersiniz gerek duyarsaniz değiştirebilirsiniz
Tesekkur ederim hepinize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X