• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana Allahın belası dedi

Bugün geldi eve ortak paramızı saydı 1000 tl eksik dedi. Bende markete eczaneye biryere giderken aldım dedim su parasını da burdan aldım dedim. Senin aklın çalışmaz senin kafan basmaz birilerine verirsinde dedi kapıya gelenlere vermişsindir dedi ( bir kere kapıya kadın geldi para istemiyorum sadece bir tabak yemek ver dedi oda yemeğim yoktu kızımın başının gözünün sadakası olsun dedim para verdim) . Bende kızdım yeri gelmişken sen bana böyle diyemezsin ben sana deseydim tepkin ne olurdu dedim. Ben eve kafa dinlemeye geldim filmimi izliyorum sus seni dinleyemem dedi. Bende daha hiçbişey demedim
Bu size düşman olmuş farkında mısınız? Bosanacaginizin bilincinde ortak paranızı kontrol ediyor siz de kontrol edin bence en hizlisindan

Bugün geldi eve ortak paramızı saydı 1000 tl eksik dedi. Bende markete eczaneye biryere giderken aldım dedim su parasını da burdan aldım dedim. Senin aklın çalışmaz senin kafan basmaz birilerine verirsinde dedi kapıya gelenlere vermişsindir dedi ( bir kere kapıya kadın geldi para istemiyorum sadece bir tabak yemek ver dedi oda yemeğim yoktu kızımın başının gözünün sadakası olsun dedim para verdim) . Bende kızdım yeri gelmişken sen bana böyle diyemezsin ben sana deseydim tepkin ne olurdu dedim. Ben eve kafa dinlemeye geldim filmimi izliyorum sus seni dinleyemem dedi. Bende daha hiçbişey demedim
Bu ne yav tövbeler olsun

Ablacım siz şaka mı yapıyorsunuz yoksa sinirlerinizi falan mı aldırdınız anlayamadım.
🙄🙄
Ben bu sessizliğin ne sakinlikten ,ne saflıktan..ne de kör kütük aşık olmaktan kaynaklanmadığını kendini çaresiz hissetmek ve çocuğun biraz daha büyümesi için vakit kazanmaya çalışmaktan kaynaklandığını düşünüyorum.

Benim eski kocam da böyleydi çok saygısız laflar eder bağırır çağırır sonra da güya gönlümü almaya çalışırdı. İnsanın kalbi kırılınca artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor işte. Boşandım kurtuldum. Bu şekilde devam ederse bence gidişatınız pek iyi değil gibi. Umarım düzelirsiniz.

Çok garip geldi bana konu, normalde iyi olup canı özellikle bir şeye sıkkınsa veya çok hararetli bir tartışmaysa anlarım herkes sinirlenince hoş olmayan sözler söyler ama sanki sizin sorununuz bundan çok daha fazlası gibi. Eşiniz acaba evlilikten bıkmış olabilir mi ?

Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Bu üye neden bu kadar linçlenmiş anlamadım, normalde hak da verilebilir bir fikri var ama konu sahibinin durumu bundan çok daha fazlası gibi göründüğü için ben tam hak vermedim yani işe yaramaz gibi görünüyor ki yaramamış da.
Ama bu üye kötü bir şey söylememiş sanki emrin olur beyim diyip git sen özür dile adama bela olduğun için demiş gibi davranılmış.

Konuyu kazen hortlatmış yalnız :d kendimi 20 kişilik İskandinav köyünde yaşayan dünyadan bihaber biri gibi hissediyorum ya :d

Back
X