kocam bana küfür ediyor

gelincik0

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
12
0
6
Balıkesir
arkadaşlar merhaba 1,5 senedir evliyiz 6 senede geçmişimiz var. kocam bana sürekli küfür ediyor biz misafirliğe gittik görümceme sorunlu evlilik geçiriyor yatakları ayırmışlar biz eve geldik ertesi gün kavga etti yatakları ayırdı iki gün sonra bu yanlış dedim neden yapıyorsun dedim sonra boğazımı sıktı tokat attı çok kızdım küstük bana böyle davranamazsın dedim bi daha yaparsan affetmemm dedim ama hep yaptı hep yaptı artık dayanacak gücüm kalmadı. buna karşıyım dedim yatak ayırma küslük istemiyrum dedim bu 1 ay böyle sürdürdü. ben boşanacam ayrılıcam diyip duruyor ne yapcam bilmiyorum bana sürekli beddua küfür ediyor bense hiç küfür etmem bu durumdan çok rahatsız oluyorum sürekli küsüyor hakaretler ediyor sürekli boşanıcam, yemek yemiyor ayrı yiyiyoruz ailesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor beni onların yanında aşalıyor, görümcen yalnız ayrılık aşamasında ayrı yaşıyorlar onlardan gördüğünü bizim evlilğimize uyguluyor şimdi bizde ayrıyız. görümcem sürekli arıyor her haftasonu bişe oluyo hayatında tabi bizde etkileniyoruz onun yüzünden evliliğimizi yaşıyamıyoruz. onu teselli etmekten onun sorunlarını dinlemekten hafta sonraları sürekli kocamı arıyor 3 4 defa mutsuz haberler veriyor tabi bizim eğlenecek bişeyler yapacak canımız olmuyor eşimin aklı sürekli görümcemde.yorumlarınızı bekliyorum acil yardım

Son düzenleme:

önccelikle özür dileyerek mesajınızdan ne tür bir yardım beklediğinizi anlayamadığımı belirtmek istiyorum. Eşiniz de boşanıcağım diyormuş, anlaşmalı mı boşanmak istemiyorsunuz yoksa evliliğinize devam ederek bu sorunların nasıl çözüleceği için için tavsiye mi istiyorsunuz ?

Gercekten isin zor ama bsy dicem ona karilik gorevlerini tam ypyonmu

Yane bi erkek ne ister yemeyini hizmetini cocuguna bkmsyi dort dortluk hzmetini yapmayi onu kapidan karsilayinca gulusunu evde hp gulr yuzlu olmani kocanin bi dediyini 2ypmadan yapmani bde agir basli bi kdin olmani kcana dyr vermni

karılık görevi ne ya bu nasıl bi üslup ne saçma bi mantık adam ilk önce insanlık görrevini yapsın sonra konu sahibesinin"karılık görevini" sorgula

ayrıca konuya gelecek olursak da eşiniz gerçekten tuaf evliliğinizi görümceniz endeksli yürütüyor resmen onların evliliğinden de çok etkilenir neden anlamadım

ayrıca herşeyden önemlisi saygı bitmişe benziyor dua edin Allah yardımcınız olsun vallaha

Sen
Yane bi erkek ne ister yemeyini hizmetini cocuguna bkmsyi dort dortluk hzmetini yapmayi onu kapidan karsilayinca gulusunu evde hp gulr yuzlu olmani kocanin bi dediyini 2ypmadan yapmani bde agir basli bi kdin olmani kcana dyr vermni
Bi cikip gitsene su siteden bu ne terbiyesizlik senin erkek oldugunu dusunuyorum. Sen demekki kocana karilikk gorevleri i yapmiyon ki kocanda sana ilgi gostermiyor . Sen git dua istiyorum bolumundeki cinsellikle ilgili konunla ilgilen. Milletin dertlerini sabote etme. Ye i uye olmus da 19 yasindaymis da 4 senelik evliymis de gelmis burda ahkam kesiyor. Karilik gorevleriymis
Nyese konu sahibinden ozur dilerim. sikintisi konusunda da insanlsr yardimci olmak istiyor ama kafan ciddi karisik galiba. Ayrilma konusunda yol yordam mi bekledigin duzeltme konusunda yol yordam mi anlasilmiyor gercekten. Esinin tutumu onceden normaldi de gorumcenin durumundan sonra mi bozulup kufur etmeye basladi

Ya kizlar bsy dcm bn buna yanlislikla uye oldum bna yardim edn nsl iptal edyim ve istesemde giremiyim lutfennnnnn

Değerli Alim AbdulHay (r.a) Hazretlerinin 37. eseri olan Tevsirü Mecmü adlı kitabında küfür etmek anında olan olayları bize şöyle naklediyor:
1- Kişi bir an sinirlenip hasımına ağır sözler söyleyince ve bu sözler hasımının eşi ve çocuklarına yönelik hakaretlerse, o hakaret edenin meleği ona dört yılan çıkarır cehennemin dibinden. Bu yılanlar kabirde cuma hariç o küfürde bulunanı sırtından ısırıp kabir eziyeti ederler.
2- Küfür eden ezan anında küdür ederse ve eşi hamileyse çocuğu şaşı olarak dünyaya gelir.Kendisi de sebepsiz bayılma illetine tutulur. Bunun sebebi meleği o küfredenin göbek geliğinden içeri cehennem sıkıntısı sokmuştur. Bu kişi nereye gitse hep içinde o sıkıntı olur.
3-Küfür eden küfrünü hasmının arkasından söylemişse ne kadar yıkansada yıkansın hemen ter kokar.
4- Hasmının bir organı ya da ameli ile dalga geçip küfreden ömür boyu nasır illetine düşer.
5-Hasmının eşine, kızına şehvetle küfreden hiç bereketli bir mülke sahip olamaz. Malı mülkü hemen eksilir.
6- Hasmının Atasına sövenin mezarına pis su dolar.
7-Küfür edenin mezarı üzerine ne ekersen ek çürür
8-Hasmının inancına küfredenin okuyan çocuğu varsa eğitimi birden bozulup başarısız olur.
9-Hamının arkasından kaş göz işareti yapıp küfreden yedi gün boyunca aile huzursuzluğuna düşer. Sevdiği bir eşyası ziyan olur.
10- Hasmına küfür etmek için bir an kollayanın vücudundan bir yeri eksilir.Ömrünü ona buna muhtaç olarak tamamlar.
11-Küfür eden küfrünü güneş batarken ederse hasmı onu mutlak surette ve hiç zorlamadan öldürür.
12-Hasmına küfür ederken öldüren ağzına eritilmiş demir dökerek cehennemde azap görür. Kabrinden gözleri akmış olarak kalkar.
13-Ağzında niymet varken küfreden 9 gün dönümü süresi kadar yediği ve içtiğinden hiç tat alamaz. Mikail (a.s) 40 gün kendisinden sorumlu nasip meleğini ondan men eder.
14-Kur''an okurken ve akabinde küfreden KABİRDE ağzı ikiye bölünerek mahşere kadar azap görür.
15-Hayvanlara küfredenin evinden cenaze çok çıkar. Kendiside kimsenin bulamayacağı bir yerde ölür. Cesedi ziyadesiyle azap içinde mahşerini bekler.
ALLAH KİMSEYİ KÜFREDENLERDEN ETMESİN....AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…