arkadaşlar merhaba 1,5 senedir evliyiz 6 senede geçmişimiz var. kocam bana sürekli küfür ediyor biz misafirliğe gittik görümceme sorunlu evlilik geçiriyor yatakları ayırmışlar biz eve geldik ertesi gün kavga etti yatakları ayırdı iki gün sonra bu yanlış dedim neden yapıyorsun dedim sonra boğazımı sıktı tokat attı çok kızdım küstük bana böyle davranamazsın dedim bi daha yaparsan affetmemm dedim ama hep yaptı hep yaptı artık dayanacak gücüm kalmadı. buna karşıyım dedim yatak ayırma küslük istemiyrum dedim bu 1 ay böyle sürdürdü. ben boşanacam ayrılıcam diyip duruyor ne yapcam bilmiyorum bana sürekli beddua küfür ediyor bense hiç küfür etmem bu durumdan çok rahatsız oluyorum sürekli küsüyor hakaretler ediyor sürekli boşanıcam, yemek yemiyor ayrı yiyiyoruz ailesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor beni onların yanında aşalıyor, görümcen yalnız ayrılık aşamasında ayrı yaşıyorlar onlardan gördüğünü bizim evlilğimize uyguluyor şimdi bizde ayrıyız. görümcem sürekli arıyor her haftasonu bişe oluyo hayatında tabi bizde etkileniyoruz onun yüzünden evliliğimizi yaşıyamıyoruz. onu teselli etmekten onun sorunlarını dinlemekten hafta sonraları sürekli kocamı arıyor 3 4 defa mutsuz haberler veriyor tabi bizim eğlenecek bişeyler yapacak canımız olmuyor eşimin aklı sürekli görümcemde.yorumlarınızı bekliyorum acil yardım
Son düzenleme: