- 8 Temmuz 2012
- 142
- 25
- 118
4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin