kocam baska kadinlarla konusuyor

Burda size soylene bilecek tum cvp lar soylenmis ,siz hangisi ni alirsiniz bilemiyorum, ama...

boyle adamlarla evli kalmayin lutfen ,lütfen,lütfen

Pas pas olmayin
İnsan gibi yasayin

İnan bu tarz bir adamla nikahla yasiycama
nikahsiz yasarim daha iyi ,kaliteli biriyle bin kat iyidir bir dk ka durma orda kacccc

Boşanırsanız babanız sizi neden mahvediyor? Madem evlenmenizi istememiş, bir açın konuyu babanıza bakalım, belki mahvedeceği damadı olur!
Kocanız da sonuçları çok ağır olur diyor, sizi tehdit ediyor madem, ailenize mutlaka anlatmalısınız. Neden boyun eğiyorsunuz? Neden kararlı duramıyorsunuz? Yatak ayırmakla olur mu bu işler?
İki kere affetmişsiniz zaten, üçüncü affın da yolu görünüyor... Peki bu saatten sonra nasıl sürecek bu evlilik? Affetseniz ne olacak? O yanıbaşınızda elinde telefon sohbetine devam ederken siz ona sofralar mı hazırlayacaksınız?
Konuya yapılan yorumları okumadan yazıyorum, ama başka bir tavsiye veren de olmamıştır muhakkak, adım gibi eminim.
Lütfen siz de bir silkelenin kendinize gelin. Babanız da, kocanız da sizin boşanıp boşanmayacağınızın karar mercii değil, olamaz! Siz koskoca yetişkin bir kadınsınız. Boşanmak için de 3 haklı nedeniniz var.
Hem çocuklarınız neden babasız kalsın? Adamla siz boşanacaksınız, çocuklarını evlatlıktan reddetmeyecek ya?
Lütfen biraz cesaret...

Son düzenleme:
4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin
Burnunu surttur yatagin ayri kalsn konussun konusabilcegi kadar senin kararli oldugunu gorsun kaybetme korkusunda bulsun gor btn hatalarini bir daha yapmaz guclu dur bakimini aksatma hep yuzun gulsn bak nasil degisiyor adam

zaten ceptesin bir yere gitmeyeceksin adam bunu biliyor niye vazgeçsin ki? çek git hiçbir şey yapamaz korkma seni herkese rezil edeceğim de ama eşin şiddet yanlısı biriyse o evde yokken git ara söyle ekran görüntüleri aldım sesini kaydettim bu aldatmadır de nafaka tazminat bile alırsın çocukların babasız büyümesi böyle bir ailede büyümesinden iyidir

bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo.

Boşanacaktım kararlıydım değil, boşan.
Zaten adam çocuklarına şahane bir baba olabilseydi, gözünü çevirip de başka kadınlara bakamaz, vicdan yapardı.
Bir de çocukları babasız bırakamam demişsin, bırak da babasız bırakıp bırakmamayı babaları(!) düşünsün. Onun rolünü de üstlenir, ikiniz adına çocuklarına kol kanat gererken, o yine kızlarla konuşmalarına devam edecek rahatça.

Aldatmak için birilerine dokunmuş olması gerekmiyor, aklından geçirmiş, hayalini kurmuş olması dahi yeterli. Maalesef, aklında neler kurdu-ne geçirdi bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin, ama gördüğün bir şey var "Kızlarla konuşmuş" ...

İyi düşün... Devamı gelecek.
Çünkü kabul ediyorsun.

Yaşadığınız zor bir süreç bunu kesinlikle anlıyorum ama kendimi öldururum ne bunu anlamadim?
Ülkede hukuk var yasa var. Eşinizi aldatma sebebi ile boşarsan iz hemen tazminat hemde siz ve çocuklarını z için nafaka alırsınız.
Biraz dik durun lütfen hayata karşı .

Erkeklerin çivisi çıkmış ne semek ya senden boşanöayacağım ve kızlarlada konuşacağım rezil adam..
Size de tavsiyem boşanmayacaksanız ağzına s.......n yoksa böyle devam eder kaybetme korkusunu hiç yaşamamış demekki yani kısacazı seni hiç ciddiye almamış boşanma konusunda..

Bence adam en azından doğruyu söylemiş. Sen olsanda olmasan da bu kadınlarla konuşmaya devam edecek. Aile terapisine gitmeniz gerekiyor. Tek çözümü bu. Ya da boşa kurtul. Ama bence terapi bu işi çözer.

4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin
3 kere yakalamışsın boşanmıyorsun adamda anlamış boşayamayacağını daha da bir kendine güvenmiş, yapacak birşey yok kocan hem ahlaksız hem arsız böyle internetten flirt ede ede yarın icraata geçer zaten

Askta gurur olmaz ama boylede hic olmaz. Sagliksiz bireyler mi yetistirmek istiyorsun sen kendin mutlu degilken?!

Ohaaaa. Kocanın dediklerine dumur oldum. Ne demek aldatmak sayılmaz. O zaman ben de erkeklerle konuşayım nasıl olsa aldatma sayılmaz deseydin ya. Bir de devam edecekmiş. Boşa bacım boşa. Senin kocadan bi cacık olmaz.

Böyle s..efsiz babası olmaktansa hic babaları olmasın daha iyi. Allah aşkınıza kendinize neden işkence yapıyorsunuz çek konusmaları delil olarak sun. Bu kadar da korkmayın ya suclu olan o sen değilsin

Hastalik olmus kocanda bu olay... millette face oyun internette okey hastaligi var seninkindede bu galiba aliskanlik hastaliga donmus .... yapacak bisey yok ya gidrcen ya kalip cekeceksin....

Sen de erkeklerle konuş bakalım kabul edecek mi? Erkeklerin dertlerini sorunlarını dinle çözüm ara bakalım. Eşin mesajlaşma hastası sanırım.

4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedbosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin
bir kere affetmek ikinci bir hatayada evet demektir ben bunu bilir bunu soylerim her zaman ve sen affettikce hatalar diyeyim artik kacinilmaz olmus. esin bu duruma alismis senin kabullenislerinle de kaybetme korkusu diye bir dusuncesi olmamis iki guzel kelime soyleyip televizyon telefon basindan ayrilmamis. bosanmak cozum mu bunu bilemem zor sonucta ciktigin bir kapiya geri donmek ustelik iki evlatla ama ciddi bir anlamda buyuklerini araya sokmak yada gecici sure bile olsa terketmek korkutmak yani bu tur seyleri dusunup ve tabiki de buyuklerinden akil alarak yapmanda tavsiye var. kiz kuzenimde buna benzer bir durumdaydi.3 ay ailesine gitti kizi ile beraber ve henuz kizi 1 yasinda bile degildi. esi geri goturdu duzeldiler mi eh iste insallah diyorum ben zamanla rabbim araniza sicaklik koysun :)

Back
X