kocam bebek istiyor

342013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
402
2
0
İstanbul
merhaba hanımlar benim 21 aylık oğlum var çok tatlı maşallah. Eşim yine hamile kalmamı istiyor ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum sizin fikirlerinizi almak istiyorum napim sizce

henüz bebeğin çok küçük, sen hem hamileliği hem bebeğe bakımı hem de diğer bebeğine adaptasyonu kaldırabilecek misin ? Erkekler için herşey daha kolay.. Eğer sen hazır değilsen hiç yanaşma bu fikre derim.

bende 25 ay arayla iki oğlan doğurdum,çalışıyordum kimsemde yoktu,rezil oldular çocuklar ne diyeyim,kreşlerde bakıcılarda....

çalışmasanda 2 ufak çocukla ilgilenmek sabır ister,büyük olan 4 yaşını bitirirse rahat edersin biraz daha...

Oğlum küçükken benim eşimde 2. cocuk diye tutturmustu ama ben cesaret edemiyordum hem benimde yaşım daha gencti hala genç ama neyse :) oğlum şuan 6 yaşında bebek kararı aldık oğlum temel ihtiyaçlarını kendi karşıladığı halde 2 . Çocuk fikri hala beni korkutuyor ama çokta istiyorum.Eger 2 çocuğun sorumluluğunu kaldirabileceginize inaniyorsaniz yapın tereddütleriniz varsa yapmayın derim.He bide yasiniz kaç bilmiyorum ama yaşınızı da göz önünde bulundurun bence.

Oğlum küçükken benim eşimde 2. cocuk diye tutturmustu ama ben cesaret edemiyordum hem benimde yaşım daha gencti hala genç ama neyse :) oğlum şuan 6 yaşında bebek kararı aldık oğlum temel ihtiyaçlarını kendi karşıladığı halde 2 . Çocuk fikri hala beni korkutuyor ama çokta istiyorum.Eger 2 çocuğun sorumluluğunu kaldirabileceginize inaniyorsaniz yapın tereddütleriniz varsa yapmayın derim.He bide yasiniz kaç bilmiyorum ama yaşınızı da göz önünde bulundurun bence.

çalışmasanda 2 ufak çocukla ilgilenmek sabır ister,büyük olan 4 yaşını bitirirse rahat edersin biraz daha...

bende 25 ay arayla iki oğlan doğurdum,çalışıyordum kimsemde yoktu,rezil oldular çocuklar ne diyeyim,kreşlerde bakıcılarda....

henüz bebeğin çok küçük, sen hem hamileliği hem bebeğe bakımı hem de diğer bebeğine adaptasyonu kaldırabilecek misin ? Erkekler için herşey daha kolay.. Eğer sen hazır değilsen hiç yanaşma bu fikre derim.

şu an 29 yaşındayım eşim 40 yaşında birazda onu düşünerek istiyorum yaşı çok geçiyor diye hem ben de 2 tane bekar görümce var birazda onlara güveniyorum haftanın 3 günü oğlum halalarıyla vakit geçiriyor bakıyorlar allah razı olsun

Canim ben kizim 5 aylikken hamile kaldim korunmama ragmen ilk zamanlar kendimi cok paraladim yapamam edemem diye simdi 3bucuk aylik hamileyim ve bebegimin bir an once dogmasini istiyorum yapanlardan neyim eksik bakarim diyorum en yakin ornek annem ayni yil icinde birini ocak ayinda birini kasim ayinda dogurmus nasil olmus demeyin ikincude diger ocakta dogacakmis fakat 7 aylik premature olarak dogmus ve bir sonraki senede beni dogurmus yani en buyuk 24 aylikken 3 cocugu varmis allah sabrini verir birlikte buyurler 6 7 yasina geldikten sonra daha zor bence herseye sifirdan baslamak uykusuz geceler bezler kusmalar boyle daha guzel diyorum tabi bu benim fikrim...

slm canım görümcelerin yardımcı oluyormuş ne güzel,
bence hiç düşünme yaş aralığı çok olduğunda kardeşliğin tadı çıkmıyor.
benle kardeşimin arası 12 yaş :50:

benimde ilk gebeliğim gelişmediği için sonlandırıldı.
aradan 4 ay geçti yarın adet günüm
olacak gibi hissediyorum,bu ay tutmadı yani:50:
evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 67 oldum iştahımı azaltamıyorum
can sıkıntısından yiyorum.
senin boyun kilon kaç??

benimde ilk gebeliğim gelişmediği için sonlandırıldı.
aradan 4 ay geçti yarın adet günüm
olacak gibi hissediyorum,bu ay tutmadı yani:50:
evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 67 oldum iştahımı azaltamıyorum
can sıkıntısından yiyorum.
senin boyun kilon kaç??

boş ver söyledikçe moralim bozuluyor en az 20 kilo fazlalığım var bunu bil yeter çalışmıyınca evde oturulunca bolbol yiyiliyo

Back
X