Kocam ben haketmesim diye bana yalan söyledi!

Kardeş kardeşi yardan atmış, yar başında geri tutmuş.

Ne deseydi ablasına? Karım seninle görüşmemi istemîyor gelemem mi?

E sana söylese evi başına yıkacaksın.

Sen zaten yalan söylediğine değil, ablasına gitti diye kükremişsin.

Kendine zarar verirsin böyle davranarak.

Yapma.

.........................................z............................................................................................

Son düzenleme:
Eşinizin sizden birşey saklaması hoş değil tabi ama bazen insanlar daha büyük problemlerin çıkmasını önlemek adına yalan söylemek zorunda kalırlar..
Sanırım eşinizin durumu da böyle..
Eğer doğruyu söylese belki de yok yere sıkıntı yaratacağınızı düşündü..

Bir de eşiniz "sen aileme karsi böyle olmasaydin yalan söylemezdim, hak ettin" demiş ya..
Ailesine karşı nasılsınız ki?

merhaba kizlar,

o kadar üzgünümki anlatamam.
cok banel ve gereksiz yerde esim bana yalan söyledi.
sonrada yanlislikla agzindan kacirdi dogruyu, yani pisman olup kendide söylemedi Allah söyletti!!

cok sogdum ondan, daha 1 senelik cok mutlu evliyiz, kendisine asla yakistiramadim, acaba daha cok söyledimi diye düsünüyorum.
güven kalmadi, hatta ona o kadar agir laflar ve hakaretler söyledimki, saygida bitti!

hep sustu, sirf gözleri... ama güvenim bitti bi kere.

sebebe gelince: yine ailesi! ailesini kötü göstermemk icin (zaten iyi anlasamiyoruz diye) bi olayi farkli anlattiki yine (hakli olsamda) mirildanmaya baslamiyiim, cünkü o ne kadar kötü olurlarsa olsun yine ailesiymis.
son olarakta: sen aileme karsi böyle olmasaydin yalan söylemezdim, hak ettin dedi! :(

Yalanın gerekli yeri yoktur. Yalan yalandır.

bizi huzursuz ettigi icin konusmadigimiz ablasi bi konuda yardim istemis, ve oda ailesi oldugu icin mecburen gitmis oraya, halbuki ablasinin yaptiklarina oda cok üzüldü.

ama benim sorunum esimin bana yalan söylemesi, bana baska bi yere gittigini söyledi, sonradan ortaya cikti yalani.

bana nasil öyle rahat yalan söyledi? ben hic anlamadim. cok sogdum cok

Ablasıyla görüşmesine mani oluyorsan,senden gizli gitmiştir.Ve bu anlamda,hakediyorsun denebilir.
Yani abla konusunda tepki gösterip olay çıkarıyorsan,saklamaktan başka çare kalmıyor.

Bence sırf ablasına kızgın olduğun için bu kadar tepkilisin.
Başka konuda gittiği yeri söylemese,bu kadar kızmayacaktın.

Ayrıca herkes zaman zaman yalan söyler.Kimse dosdoğru iyilik ve dürüstlük timsali değil.Eşin de bir insan sonuçta.

anladığım kadarıyla evde daha büyük bir kavga yaşanmasın diye eşin bu yalanı söylemiş.bence çok uzatma hatta eşine karşı tepkilerin daha ılımlı olsun ki sana yalan söyleme gereği duymasın.yalanı kimse sevmez istemez ama bazen insanlar karşısındaki kişinin aşırı tepkisinden çekindiği için yalan söyleyebiliyor eşinde bunu yapmış.ona bir daha ne olursa olsun yalan söylemesini istemediğini söyle ve ailesi konusunda aşırı tepki verme ki eşin yalanı alışkanlık haline getirmesin evlilikte güven önemlidir aranızdaki güven zedelenmesin canım:31:

Sen böyle davranmaya devam edersen daha çok yalan söyler eşiniz malesef. Sorun ne olursa olsun onun ailesi gerçeğini değiştiremezsiniz ancak kendi yuvanızın huzurunu bozarsınız. Bırakın artık eşlerin aileleriyle arasını bozmayı. Bakış açınızı değiştirin. Yapılan bir kötülüğe bir iyilikle cevap verin, yine kötülük gördüyseniz yine iyilik yapın...Bu böyle sonsuza kadar devam etmeyecektir inanın ve sonunda kazanan siz olursunuz. Hem eşinizin yanında hem çevrenizde. Ne kadarda sabırsız, hoşgörüsüz, anlayışsız olmuşuz çok yazık. Konu sahibi lafın sadece sana değil hepimize.

sen ne kadar kızgın olsanda ablasını sevmesende onlar kardeş et tırnaktan hiç bi zaman ayrılmaz bunu unutma

ablasına bugun kızar yarın unutur

tabi ki gidecek yanlarına

zamanında demek ki çok tepki verdiğin için çekindi sana söylemeye eğer ki bundan başka yalanı yoksa biraz da hatayı kendinde aramalısın bence

Tepkinden çekindiği için yalan söylemiş. Tepki vermeyecek olsan yalan söylemezdi. Ablası ailesi ile görüşmesine tepki vermeye hakkın yok. Sen görüşmeyebilirsin ama onlar ailesi...

eşini kendinle ailesi arasında sakın ha seçim yapması gibi bi yanlışa düşme onlar yerde zibil olsa onun için dağlar kadar yücedir....sen alınmışsın krılmışsın güvenin sarsılmış soğumuşsun ona vız gelir..çünkü söz konusu onun ailesidir..genelleme yaparsak erkeklerin ailesi söz konusu olunca mangalda kül bırakmazlar...

Canım ailesinin yeri başka senin yerin başkaaaaaaaaa seçim yapmasıda gerekmez bence...Sizleri çok seviyordurrr aile denince anne baba kardeş hanım aile budur.AYRILMAZZZZZZZZ BİR PARÇA...

Bence kendini eşinin ailesinin dışındaymış gbi hissetme sende o kulvara gir
İnan bana sen kazanıcaksın

Adam sana nereye gittiğini söyleseydi. İstemicektin sorun çıkartıcaktın o yüzden o yola başvurmuş. Sonuçta ailesi ne yapacaktı başka? Burda uzatıcak bir şey yok. Biraz daha anlayışlı bir eş olsanız nolur sanki?

Son düzenleme:
doğruyu söylese ablasının yanına gitmesi sorun olacaktı bence.o da bu sorunu yaşamamak için gizli yapmak zorunda kaldı.bence çok da kırılma.daha doğrusu benim eşim yalancı mı diye üzülme.insanlar bazen böyle zor durumda kalabilir.bence tatlıya bağlayın.eşine de, ailenle ilgili bir şey yapmak zorunda olduğunda bana söyle aramızda gizli saklı olmasın de.ayrıca bu aileyle ilgili bir yalan olduğu için affediyorum,onun dışında olan bir yalana göz yummam de.

olur böyle şeyler. boşver, bu kaar takılma bence. başka konuda yalan olmasın da, idare etmelisin sana çok büyük zararı yoksa. tabii önce dersini vermelisin

Back
X