Kocam benı aldatıyor mu lutfen yardım!!!!

yaralikadin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3
0
16
İstanbul
Bu sabah uyandigimda yatagin kosesinde opucuklu bir beyaz gomlek buldum cok fazla da kadin parfumu kokuyordu.
Kocama bunu sordugumda (suphelendigimde hep sorarim) bunu siddetle inkar edip kahvalti massasindan cayini icmeden kalkti ve gitti.
Halen kocami bekliyor durumdayim ve saat 02.17 cok mutsuzum. Acaba kocam diger kadinin ynina mi gitti ? Kadinlar klubu uyeleri
lutfen bana yardim edin ne yapmaliyim!!! kocami nasil kendime tekrardan baglarim cinseliik olarakta herseyi denememe ragmen cok kotu tepkiler aldim.
LUTFEN LUTFEN LUTFEN COK ACIL YARDIM EDIN KADINLAR KLUBU EVE GELINCE NE YAPMALIYIM!

bu konuyu açtınız

profilinize baktım ve " komik kareler" i okuyorsunuz ne büyük saçmalık değil mi

uyku tutmadı herhalde

Öpücüklü bir gömlek ve bayan parfüm kokusu ve o gömlekte eşinizin olduğuna
göre sizce nolabilir bunu sormaya bile gerek yok aldatıyor,ayrıca Türk filmi senaryosu
okuyorum sandım bir de fake olduğunuzu düşünmüyor değilim yani ne yalan söyliyim
neyse herşey bir yana bu dedikleriniz gerçekse sizi kesinlikle aldatıyor sizinde yapmanız
gereken direk boşanmak tabiki çünkü aldatıldığında yapılacak başka birşey yok malesef ..

Son düzenleme:
Kocanız yakası öpücüklü gömleği bile isteye sizin görebileceğiniz şekilde yatağın köşesine koydu öyle mi ??

Ihıııhııııı.....Olmamış..Bu senaryoyu yeniden çalışın bence....Daha yaratıcı,daha gerçeğe yakın olsun ........

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar.ya ben çok kararsızım kocamla biz ÇOK ZOR EVLENDİK İSTEDİK BİRBİRİMİZİ AMA ENGELLER ÇIKTI AMA YİNEDE VAZGEÇMEDİK VE EVLENDİK.AMA EVLENDİK 1-2 HAFTA SONRA EŞİM AİLEME KARŞI ÇOK KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEYE BAŞLADI.ONLAR ENGEL OLMAK İSTEMİŞLERDİ EVLİLİĞİMİZE SONRADA İŞTE NİŞANLI İKEN KÜÇÜK BİRYERDE OTURDUĞUMUZ İÇİN BİZİ ÇOK SIK YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİLER VE EŞİM ZAMANLA ONLARA KARŞI KİN BESLEMİŞ.ŞİMDİ YOK ÖYLE Bİ DÜŞÜNCESİ AMA BENİMDE YAŞIMIN KÜÇÜK OLDUĞUNDANDI GALİBA OZAMANLAR BENİMLE ilgilenmemesine rağmen hiç bişi demedim dedimde hep o baskın çıktı kötü davrandığını aileme belli etmemeye çalıştım zaten hiç gidip kalmıyorduk 1 saatlik yol olmasına rağmen 1 saat oturuyorduk sürekli buna benzer zor şeyler oldu ama şimdi yok onlar.şimdide bana karşı soğuk okb hastası olduğunu kabullendi doktordan yardım aldı ama doktoru falan değişti çok fazla ilerleyemedi.hala soğuksun bunaldım bundan bende zorlanıyorum dememe rağmen sadece hastalığın ardına sığınıyor.dışarda arkadaşları ile arası gayet iyi ailesi ile iyi ama sadece bana gelince soğuk bunun nedeninin doktorunun bana çok düşkün olduğunu baba kafaya taktığı için yaklaşamadığını söylüyor.dün facebookta işyerinden galiba çok ta samimi olmadığını tahmin ettiğim birsi ile bile konuşması beni şok etti.çok güzel ve ısrarcı konuşmuş.ama ben yanına yaklaşınca veya konuşmaya başlayınca hemen yayorgun oluyor yada hep birşey oluyo. çok sıkıldım bunaldım artık dışarda falan herkes kardeşmisiniz diye soruyor çünkü çokayrı duruyoruz.ne el ele tutuşma ne bi yakınlaşma ama işyerindeki kız arkadaşları ile falan çok rahat konuşuyor telefonda aramalarına bakıyorum demekki gün içinde konuşuyor ama benide sadec birşey söylüceği zaman arar ve kaptır.çok uzun zamandır zorlamama rağmen güzel bi laf duymadım ben kendisinede çok söyledim sanki evde arkadaşız sadece ihtiyaçları zaman karısı oluyorum oda işi bitene kadar.dün mesela romantik komediye gittik soğuk durdu bende tam tersi yakın olalım istiyorum.ne yapayım yardım edin bana bazen çok bunalıyorum.acaba başka birilerini mi düşünüyor yada ilgisini çekiyor anlamadım.

sizi aldatmıyorsa bile boşayın , bunu bile kontrol etmeyi aklına getiremeyen adamla zor olur

bilmiyorum. onu çok seviyorum ama bazen bu ilgisizliklerini de düşününce ya içime enlatılmaz duygular geliyor.nefret mi ne anlayamadım.ama ben ayrılmak da istemiyorum sadece nasıl kendime çekerim yada nasıl istediğim gibi davranır onu bulmak istiyorum.bilmiyorum sadece hastalık mı anlamadım.okb yi biliyormusunuz bilmiyorum takıntı da diyebiliriz aslında onun ve de doktorların dediği kafayı bana takmış ve bana yaklaşınca aklına sapırsaçma şeyler geliyormuş ve ondan kendini geri çekiyormuş.yardım da etmek istiyorum onu geri kazanmak ama kafamda çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…